Paris Saint-Germain'in öncelikli hoca adayı: Mourinho

Paris Saint-Germain stratejik danışmanı Luis Campos'un, Jose Mourinho'nun gelecek sezon takımın başına gelmesi için Portekizli çalıştırıcının temsilcisi Jorge Mendes ile görüştüğü aktarıldı.

Paris Saint-Germain'in öncelikli hoca adayı: Mourinho
Paris Saint-Germain'in öncelikli hoca adayı: Mourinho
GİRİŞ 08.05.2023 14:14 GÜNCELLEME 08.05.2023 14:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A ekibi Roma ile geçen sezon UEFA Konferans Ligi'ni kazanan ardından bu sezon Avrupa Ligi'nde yarı finale kalma başarısı gösteren Jose Mourinho, Fransız devi PSG'nin radarına girdi.

Mundo Deportivo'nun haberine göre, Cristophe Galtierden memnun olmayanPSG'nin gelecek sezon takımın başına Jose Mourinho'yu getirmek istediği öne sürüldü. Haberde Mourinho ile doğrudan bir görüşme olmadığı, temsilcisi Jorge Mendes ile temasa geçildiği vurgulandı.

GÖZÜ KARARTTILAR

Paris Saint-Germain, Roma ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Portekizli antrenörü takımda görev almasını çok istediği, Mourinho'nun gerekirse tazminatını ödeyip serbest kalmasını sağlamaktan çekinmediği ifade edildi.

Portekizli çalıştırıcının göreve gelmesi halinde Real Madrid'den eski öğrencisi Sergio Ramos'un da bu hamleden çok memnun kalacağı ve yeni sözleşme görüşmelerinde biraz daha fedakarlık yapabileceği öne sürüldü.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Mütefekkir 11 ay önce Şikayet Et
    Realde kaldı 3 sene sadece yarı final gördü CL'de. 1 şampiyonluk la liga... büyük takımlarda patlıyor bu herif.
    Cevapla
  • kahverengi 11 ay önce Şikayet Et
    Bu adama 2-3 yıl versinler ışığı görürler en kötü 3.yıl kupa-1 parise gider, böyle adamların büyük bütçeli takımlarda ömrü uzun olursa çok başarılı olmaları zor değil.
    Cevapla