Pochettino, Chelsea ile sözlü prensipte anlaştı

Premier Lig ekibi Chelsea'nin teknik direktörlük için Mauricio Pochettino ile sözlü olarak anlaşma sağladığı belirtildi.

Pochettino, Chelsea ile sözlü prensipte anlaştı
Pochettino, Chelsea ile sözlü prensipte anlaştı
GİRİŞ 27.04.2023 10:22 GÜNCELLEME 27.04.2023 10:22

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea teknik direktör arayışlarında sona geldi.

Talksport'ta yer alan haberde Chelsea'nin Mauricio Pochettino ile sözlü olarak anlaşma sağladığı belirtildi.

Haberde, anlaşmanın tüm detaylarının kısa süre içinde tamamlanmasının beklendiği ve resmi açıklamanın bu haftanın sonuna kadar yapılabileceği aktarıldı.

Geçici olarak takımın başına geçen Frank Lampard'ın sezon sonua kadar takımda kalacağı, Pochettino'nun yeni sezonda takımın başında olmasının beklendiği ifade edildi.

Bu sezon dikiş tutmadı

Sezona Thomas Tuchel yönetiminde başlayan Chelsea, Alman teknik direktörler yollarını ayırdıktan sonra Graham Potter'la anlaştı.

Alınan kötü sonuçların ardından Londra ekibi, Graham Potter'la da yollarını ayırmış ve geçici olarak takımın başına eski kaptanı ve teknik direktörü Frank Lampard'ı getirmişti.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek finalde veda eden Chelsea, Premier Lig'de 31 maçta topladığı 39 puanla 11. sırada yer alıyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.