Ozan Kabak'tan hocasına övgü! "Fikirleri benzersiz"

Hoffenheim forması giyen milli futbolcu Ozan Kabak, takımın teknik direktörü Pellegrino Matarazzo'ya övgülerde bulundu ve ligde kalacaklarına inandıklarını kaydetti.

Ozan Kabak'tan hocasına övgü! "Fikirleri benzersiz"
Ozan Kabak'tan hocasına övgü! "Fikirleri benzersiz"
GİRİŞ 26.04.2023 21:04 GÜNCELLEME 26.04.2023 21:04

Bundesliga'da hafta sonu Leipzig'e konuk olacak Hoffenheim'da Ozan Kabak karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

Bundesliga'da sezonun kalan bölümü için zorlu bir fikstüre sahip olduklarını ancak bu maçlarda puanlar alacaklarını belirtek milli futbolcu, "Zor bir beş maç olacak ve bu maçlardan puan almamız gerekiyor çünkü henüz ligde kalmayı garantilemedik. Ancak bu maçlardan puan alabiliriz. Bayern Münih maçından daha zor olmayacak." dedi.

"Ligde kalacağımıza inanıyorum"

Takımın teknik direktörü Pellegrino Matarazzo'ya ilişkin ise Ozan Kabak şunları söyledi, "Puanları alıp ligde kalacağımıza eminim. Bu maçları kazanabiliriz. Matarazzo'nun fikirleri benzersiz. Bize iyi bir enerji getirdi. Her iki taraf için de mükemmel bir anlaşma oldu." açıklamasında bulundu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.