Rodrigo de Paul: Destek için buradayız

Atletico Madridli oyuncu Rodrigo de Paul, Beşiktaş maçının ardından, depremzedelere destek için burada olduklarını söyledi.

Rodrigo de Paul: Destek için buradayız
Rodrigo de Paul: Destek için buradayız
GİRİŞ 13.04.2023 00:04 GÜNCELLEME 13.04.2023 12:01

Beşiktaş, ‘Bırakmam Seni Türkiyem’ kampanası çerçevesinde depremzedeler için İspanya La Ligi ekibi Atletico Madrid’i 2-0’lık skorla mağlup etti.

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan İspanyol ekibinin Arjantinli futbolcusu
Rodrigo de Paul, depremden etkilenenler için burada olduklarını ifade ederek, “Herkes için zor zamanlar. Destek için buradayız. Atletico Madrid olarak buraya gelip üzerimize düşeni yapıp destek vermeye geldik. Beşiktaş, büyük bir kulüp ve ateşli taraftarı olduğunu biliyoruz. Bugünkü amacımız yardım etmekti. Türk futbolculardan Arda Turan’ı tanıyorum. Burada oynadı, iyi işler çıkardı” ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.