Milan Oliver Giroud ile anlaşma sağladı!

Milan, deneyimli forvet oyuncusu Olivier Giroud ile sözleşme uzatmak için masaya oturdu. Taraflar kontrat görüşmelerinde anlaşma sağladı.

Milan Oliver Giroud ile anlaşma sağladı!
Milan Oliver Giroud ile anlaşma sağladı!
GİRİŞ 10.04.2023 19:22 GÜNCELLEME 10.04.2023 22:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Milan'ın, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Olivier Giroud ile her konuda anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Fransız forvet oyuncusunun, kulübün önerdiği tüm şartları kabul ettiği belirtilirken, Milan'ın 36 yaşındaki futbolcuya kısa vadeli bir sözleşme teklifi yaptığı açıklandı.

Yıllık ücreti 3.5 Milyon Euro

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre, önümüzdeki günlerde Fransız forvetin 1 yıllık mukaveleye imza atacağı aktarıldı. Giroud'nun yıllık 3.5 milyon euroya yakın maaş alacağı ifade edildi. Bu gelişmenin ardından bazı taraftarlar, yıldız oyuncunun maaşının fazla olduğuna yönelik sosyal medyada yorumlar yaptı.

Fransız forvet, bu sezon Milan formasıyla çıktığı 36 resmi müsabakada ağları 12 kez havalandırırken 6 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Español 1 yıl önce Şikayet Et
    Maaşı fazla mi !Orada zaten yarısı vergiye gidiyor! Turkiyede ona 6 milyon € verirler ,zaten az bir vergi var onuda bizim keriz kulüpler ödüyor, sonra devlete ağlayıp vergi affı istiyorlar ,üstüne birde hükumete küfür ediyorlar !Kardes come to Türkiye;)
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bize neeeeeeee
    Cevapla