İtalyan devi, derbide yıldız ismi izlemeye geliyor!

Fenerbahçe'den daha önce Ejlif Elmas ve Kim Min Jae'yi transfer eden Napoli bu kez Attila Szalai'yi yakından izlemek için Beşiktaş derbisine geliyor.

İtalyan devi, derbide yıldız ismi izlemeye geliyor!
İtalyan devi, derbide yıldız ismi izlemeye geliyor!
GİRİŞ 02.04.2023 10:17 GÜNCELLEME 02.04.2023 10:17
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de bir taraftan da gelecek sezonun kadrosu için yapılanma devam ediyor. Sarı-Lacivertli formayı giyen futbolculara da transferde ilgi gösteren kulüplerin sayısı artıyor. 

Gelecek sezonu da planlamaya başlayan Sarı-Lacivertliler'in defans oyuncularından biri olan Attila Szalai ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Avrupa'dan birçok kulübün transfer radarında yer alan Macar stopere bir talip daha çıktı.

NAPOLI, SZALAI'Yİ TAKİP EDİYOR

Fransa'dan Nice, Rennes ve Marsilya gibi kulüplerin yakından izlediği ve Premier Lig ekiplerinin de Fenerbahçe'deki durumunu takip ettiği Attila Szalai, İtalyan devi Napoli'nin de transfer radarına girdi.

KIM AYRILIRSA B PLANLARINDAN BİRİ SZALAI

Serie A'da şampiyonluk mücadelesi veren Napoli, Fenerbahçe'den 18 milyon euro karşılığında transfer ettiği Kim Min-Jae'yi sezon sonunda yüksek bir bedel karşılığında satmayı düşünüyor. Güney Koreli stoperin ayrılma ihtimaline karşılık İtalyan ekibi B planını devreye sokacak.


DERBİYİ DE GÖZLEMLEYECEKLER

Napoli'nin yetkililerinin Attila Szalai'nin Macaristan Milli Takımı'ndaki performansını yakından takip ettiği ve Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini de gözlemleyeceği öğrenildi.

Daha önce Inter, Milan ve West Ham United'ın transfer gündemine gelen Attila Szalai için cazip bir teklif gelmesi halinde Fenerbahçe yönetimi de futbolcunun önünü açacak.

EN AZ 20 MİLYON EURO BEKLENTİ

Şu an için takımı Fenerbahçe'nin başarısına odaklanan Attila Szalai de sezon bittikten sonra gelecek tranfer tekliflerini değerlendirmeyi planlıyor. Fenerbahçe, Szalai için 20 milyon euro ve üzerindeki bir rakama 'Evet' demeyi düşünüyor.

'İTALYA'YA GİT SZALAI'

Bu arada Macaristan Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan Marco Rossi de birebir görüşmelerinde Szalai'ye Avrupa'dan bir takıma gitmesi halinde tercihinin Serie A olmasının ona avantaj getirebileceği yönünde tavsiye verdi.



SZALAI'NİN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Attila Szalai, bu sezon Fenerbahçe'de 39 maçta forma giydi ve 2 gol 2 asistlik performans ortaya koydu. Szalai, 3-0 kazandıkları Bulgaristan maçında 90 dakika oynadı. 122 kez topla buluşup 112 kez olumlu pas yapan Szalai, yüzde 85.7 isabet yakaladı. 1 kez de şut çeken Szalai, Orban ve Lang ile birlikte milli takımda da 3'lü savunmada oynadı.

SÖZLEŞMESİ NE ZAMAN BİTECEK?

Fenerbahçe ile Szalai arasındaki kontrat 30 Haziran 2025 tarihinde sona erecek. Sarı-Lacivertliler, hatırlanacağı üzere Szalai'yi Güney Kıbrıs ekibi Apollon Limassol'dan 2021'de transfer etmişti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Özgür biri 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam 5 milyon verseler FB henen şutlar her futbolcuya yok 20 milyon yok 30 milyon istemekle satılmıyor kimyongda başarısı orta dereceyeydi Vedat muricde düşük kalite firvetti iyi kakaladi menajerler .
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    atilla szalaiyi kim ne yapsin siradan bi oyuncu, bugünkü macta iki takim icinde gitmesi en muhtemel oyunce Ferdi kadiogludur. bu arada GALATASARAYliyim. insallah Derby bol kirmizi ve sari kartli olup berabere biter
    Cevapla
  • Arif inanç 1 yıl önce Şikayet Et
    Jesus oynatırsa seyrederler.
    Cevapla
  • sami gezer 1 yıl önce Şikayet Et
    napoli ve fenerbahçe şaşırdıkmı
    Cevapla
  • kaplan 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle