Thomas Tuchel imzayı attı! Dünya devinin yeni patronu o...

Bundesliga ekibi Bayern Münih, Julian Nagelsmann ile yolların ayrıldığını ve teknik direktörlük görevine Thomas Tuchel'in getirildiğini açıkladı.

Thomas Tuchel imzayı attı! Dünya devinin yeni patronu o...
Thomas Tuchel imzayı attı! Dünya devinin yeni patronu o...
GİRİŞ 24.03.2023 20:01 GÜNCELLEME 24.03.2023 23:59
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bayern Münih, milli aradan hemen önce Bundesliga liderliğini Borussia Dortmund'a kaptırdı. Şampiyonlar Ligi'nde ise PSG'yi eleyen Alman devi, çeyrek finale yükselmişti. 

Nagelsmann'la yollar ayrıldı

Alman ekibi, teknik direktör Julian Nagelsmann ile yolların ayrıldığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "CEO Oliver Kahn ve Sportif Direktör Hasan Salihamidzic'in Başkan Herbert Hainer ile yaptığı görüşmenin ardından bu karar alınmıştır." denildi. 

Yeni patron Tuchel oldu

Aynı zamanda son olarak Chelsea'yi çalıştırmış olan Thomas Tuchel'in göreve getirildiği açıklandı.  Tuchel'in kontratı 30 Nisan 2025'e kadar sürecek.

35 yaşındaki Nagelsmann, Bayern'in başında 60 galibiyet, 14 beraberlik ve 10 mağlubiyet yaşadı. Bavyera ekibinde 1 Bundesliga ve 2 Almanya Süper Kupası sevinci yaşadı. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 6
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    O kadar başarı ise gittiği her kulüpten 1 sezon sonra kovuluyor
    Cevapla
  • Ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki Tuchel'in torpili sağlam yerden yoksa Nagelsmann'ın kovulacak kadar bi başarısızlığı yoktu ne istiyor bayern yönetimi acaba sonuçta bir takım her sene şampiyon olacak diye bi kural yok ki zaten liginde 1puan farkla geride şampiyonlar liginde de psg gibi bi takımı iki maçta da yenerek elemiş bir takım var
    Cevapla
  • Güzel insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bana teklif ettiler şartlarına uymamız çok zor dediler bedavaya çakışacak adam arıyorlar anlıcanız
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    vaybe adam ligde sampiyonluga oynuyor ve sampiyonlar liginde kupaya oynuyor yinede kovuldu almanlara bak
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayrıca dünyanın en iyi yönetilen kulübü. Adamların kasası dolu ve üstüne üstelik arkalarında Arap ya da Rus iş adamları yok. Buna rağmen çok iyiler. Şu Manchester City ve PSG’den o zengin iş adamları ellerini çekse tepetaklak olurlar. İş adamlarına satılmadan önce bu saydığım kulüplerin hiçbir başarısı yoktu.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    haksızlık yapıldı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle