Milli futbolcu, Ateltico Madrid ile ön anlaşma imzaladı

Premier Lig ekibi Leicester City ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid ile ön anlaşma imzaladı.

GİRİŞ 01.03.2023 15:08 GÜNCELLEME 01.03.2023 15:58
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Premier Lig ekibi Leicester City ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid ile ön anlaşma imzaladı. Milli futbolcu, Freiburg'dan 21 milyon euro bonservisle transfer olduğu İngiliz ekibinden, bedelsiz ayrılacak. Bu sezon teknik direktör Brendan Rodgers ile problem yaşayan Çağlar, ligde sadece 4 maçta forma giyebildi.

Bu sezon Leicester City formasıyla Premier Lig'de sadece 2 maça çıkan Çağlar Söyüncü'nün yeni adresi belli oldu. Milli futbolcunun bir sonraki durağı dünya devi olacak.

ATLETICO MADRID İLE ANLAŞTI

Todofichajes sitesinde yer alan habere göre, sezon sonunda Leicester City ile sözleşmesi sona erecek Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid ile ön anlaşma imzaladı.

21 MİLYON EUROYA TRANSFER OLMUŞTU

Brendan Rodgers yönetimindeki Leicester City'de bu sezon ligde 4 maçta forma giyebilen Çağlar Söyüncü, İngiliz ekibine 2018'de Freiburg'dan 21 milyon euro karşılığında transfer olmuştu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Nizam 1 yıl önce Şikayet Et
    Bazıları(fanboy) bakıyorum da Çağlar'ın parasının derdine düşmüş. Emre Belözoğlu bu seneki gelirini bağışladı misal, o çapta parası olup, gelecekte de öngörülen gelirlere sahip olan biri için yıllık maaşının yarısı nedir? 50 bin euro vermesi, tam olmasa da, Zorlu Holding'in 30 milyon TL vermesi gibi absürd.
    Cevapla
  • Cezeri 1 yıl önce Şikayet Et
    STZ kişi kendinden bilirmiş, herkesi kendiniz gibi paragöz ve pinti mi sanıyorsunuz? ben şu an işsizim ve buna rağmen kenarda bulunan paramın 3'te birini verdim. Zekat düşerse ki bu gidişle düşmeyebilir, onu da depremzedelere vereceğim inşallah. Çağlarda eminim 15-20 milyon euro vardır, bundan sonraki hayatında da daha fazlasını kazanır. Yani 1 milyon euro en kabadayı vermesi ücretlinin bir maaşını vermesinden çok daha kolaydır. Biraz düşünün yorum yapmadan evvel çok bilmişler.
    Cevapla
  • Garip 1 yıl önce Şikayet Et
    İsminden utan Muhammed Ali, nereden biliyorsun bağışlamadığımızı, tabi ki bağışladık, gelirimiz bununki gibi milyonlarca euro da değil ama aylık gelirimizi verdik, hadi yalakalığını yaptığın Çağlar da versin bakalım bir aylığını! 50 bin euro onun haftalığı bile değil.
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    aslanim benim süper tercih arkadaslar bos yapmayin siz 50 TL bagisladinizmi ona bakin herkesin hayri kendine vesselam
    Cevapla
  • Yavuz Sultan Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Senede 3-4 milyon euro kazanıyor, 50 bin euro nedir ki? Hiçbiri bir Edin Visca olamadı. Bunlar kadar kazanmamasına ve Türk olmamasına rağmen 100 bin euro bağışladı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle