Ronaldo'dan Türkiye'ye destek! Gelir depremzedelere bağışlanacak

Merih Demiral, koleksiyonunda yer alan imzalı Cristiano Ronaldo formasını, geliri Ahbap'a bağışlanmak üzere açık artırmaya çıkaracağını açıkladı.

GİRİŞ 07.02.2023 23:37 GÜNCELLEME 07.02.2023 23:37
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A takımlarından Atalanta forması giyen Milli futbolcumuz Merih Demiral, depremzedeler yeni bir yardım kampanyası başlattı. 

Demiral, koleksiyonunda yer alan imzalı Cristiano Ronaldo formasını depremzedeler için satışa çıkaracağını açıkladı. 

Başarılı savunmacı, formanın satışından elde edeceği geliri Ahbap'a bağışlayacağını söyledi. 

Milli futbolcumuz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Az önce Cristiano Ronaldo ile konuştum. Türkiye'de yaşananlara çok üzüldüğünü söyledi. Ronaldo'nun koleksiyonumdaki imzalı formasını açık artırma usulüyle satışa çıkarıyoruz. 

Açık artırmadan elde edilecek gelirin tamamı deprem bölgesinde kullanılmak üzere Ahbap'a bağışlanacaktır. 

Katılmak için mesaj @TeamDemiral Twitter hesabına mesaj yoluyla ya da teamdemiral@gmail.com'a mail yoluyla ulaşabilirsiniz"
dedi.

Bonucci ve Dybala da destek olacak

Ronaldo paylaşımının ardından Merih Demiral, eski takım arkadaşlarından İtalyan stoper Bonucci ile de iletişime geçtiğini söyledi. Milli futbolcu, Bonucci'nin Türkiye için üzüldüğünü ve yıldız oyuncunun forma bağışı yaparak destek olduğunu duyurdu.

Merih Demiral, forma satışına Arjantinli yıldız Paulo Dybala'nın da katılmak istediğini açıkladı. Dybala açık arttırmada satılması için forma gönderecek.

Ronaldo'nun imzalı Juventus formasının ardından, Bonucci'nin de imzalı Juventus forması ve Paulo Dybala'nın forması satışa çıkarılacak ve elde edilen gelir bağışlanacak.

Merih Demiral daha önce depremzedeler için 1 milyon TL yardımda bulunmuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 29
  • Ali AydınN 1 yıl önce Şikayet Et
    devlet 18 bin askeriyle ve afad ıyla kızılayıyla emek veriyor bunlar ahbap reklamı yapıyor kardeşim devletden daha güvenilir bir kurummu var
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Yapılan Tüm Yardımlar DEVLETİN GÖSTERDİĞİ KURUMLARA VERİLMELİ... Böyle AHBAP-ÇAVUŞ gibi yerlere değil... En Doğrusu Budur AFAT veya KIZILAY...
    Cevapla
  • ibrahim kahveci 1 yıl önce Şikayet Et
    Merih Demiral, Ronaldo'nun formasını açık artırmaya çıkarmış ama haberde Ronaldo yardım yapmış diyorsunuz. Nerede o yardım forma zaten Merih'in !
    Cevapla
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    Kızılay AFAD varken ahbap falan güven vermiyor. Haluk Levent on sene önce tam tersi işler ile anılıyordu
    Cevapla
  • Türkmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel insan rumuzlu zat, sen Levent Yüksel mim tanıyor musun? da hakkında yorum yapıyorsun? Asıl sen kimsin? Onun nasıl iyi yürekli olduğunu Türkiye tanıyor, ya seni?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle