Almanlar, İsmail Yüksek'in peşine düştü!

Transfer sezonunun son günlerine yaklaşırken Alman ekibi, İsmail Yüksek için Sarı-lacivertlilerin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Almanlar, İsmail Yüksek'in peşine düştü!
Almanlar, İsmail Yüksek'in peşine düştü!
GİRİŞ 28.01.2023 09:41 GÜNCELLEME 28.01.2023 14:41
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte takımlar hamlelerini yapmaya devam ediyor. Bu sezon Jorge Jesus'la şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de hareketli günler yaşanıyor. Hem Süper Lig'de hem Avrupa Ligi'nde başarılı maçlar çıkaran İsmail Yüksek, Bayer Leverkusen'in radarına girdi. Alman ekibi genç oyuncu için kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor.

İSMAİL YÜKSEK'E TALİP VAR

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Jorge Jesus'un gözüne girerek formayı kapan milli oyuncu bu sezon büyük gelişim gösterdi. Takımın önemli parçalarından biri haline gelen İsmail Yüksek'e Alman ekibinden talip var. İsmail'in oynadığı maçları tribünden takip eden Leverkusen yetkilileri ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye teklif yapması bekleniyor.

LA LİGA HAYALİ

Genç oyuncu 2021 yılında Bursaspor'a kiralık olarak giderken bir röportaj vermiş ve, "Avrupa'da oynama hayalim elbette var. Stilime La Liga uygun diye düşünüyorum. Hedefim orada oynamak" demişti.

İSTATİSTİK

Fenerbahçe ile 18 maça çıkan milli oyuncu 1 gol 1 asist ile 2 gole direkt katkı sağladı. İsmail Yüksek toplamda 1.016 dakika Fenerbahçe forması giydi.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    en az 40 m.euro eder efendi caliskan futbolcu
    Cevapla
  • Kanzey 1 yıl önce Şikayet Et
    Versinlr 25 milyon euro yu alsinlar ismaili
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    1. Bölgede 4-5 kişinin arasına atmaya çalıştığı zor pasları bırakırsa üst düzey futbolcu olabilir basit oyna ismail
    Cevapla
  • Ismail 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamam
    Cevapla
  • OF'lu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağlak FB
    Cevapla
  • Anti darbeci 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabi canım kaparlar Schweinsteiger gibi adam zaten oda babası da havaya girmiştir simdi.. Haziran'da gider Eylül'de Eyüp sporla anlaşır..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle