Ronaldo transferinde mutlu son! Maaşı bile belli oldu

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'a imza atacağı iddia edildi. Cristiano Ronaldo'nun senelik 175 milyon pound kazanacağı yazıldı.

GİRİŞ 21.12.2022 09:41 GÜNCELLEME 21.12.2022 15:36
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Cristiano Ronaldo daha önce hakkında çıkan Al Nassr iddialarını reddetmişti. Ancak Marca gazetesi, Portekizli süper yıldızın yıl başından önce Al Nassr'a imza atacağı iddiasını yineledi.

CRİSTİANO RONALDO'NUN MAAŞI BELLİ OLDU

Habere göre; maaş ve reklam anlaşmalarıyla birlikte 37 yaşındaki Cristiano Ronaldo'nun senelik kazancı 175 milyon pound olacak. CR7'nin ismi, ülkemizde de bazı takımlarla anılmıştı.

Dünya Kupası öncesi verdiği özel röportaj sonrası Manchester United'ın sözleşmesini feshettiği Portekizli yıldız şu an kulüpsüz durumda. Büyük umutlarla başladığı Katar'daki turnuvada da beklediğini bulamayan Ronaldo, hocası tarafından yedek soyundurulmuş ve bu durum büyük yankı uyandırmıştı. Portekiz, Dünya Kupası'nı Fas yenilgisiyle çeyrek finalde tamamlamıştı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 56
  • Amin Mustafayev 1 yıl önce Şikayet Et
    Mence PSJ'ye getsin))
    Cevapla
  • Abdul cabbar 1 yıl önce Şikayet Et
    Az bile onun icin
    Cevapla
  • Taleh Agazade 1 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo.Çempionlar liqasinda olmayan bir takıma asla gitmezzzzzz
    Cevapla
  • mücahit 1 yıl önce Şikayet Et
    Para bol. bol bulunca futbolcuya harcarlar . hesap kitap gününe iman etmek yetmiyor. amelde lazım
    Cevapla
  • Alparslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim Türk futbolcuları düşündüğümde.. hiçbiri bu adamın yanından bile geçemez DOĞRUYA DOĞRU .. havalarından geçilmiyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle