Ronaldo, Madrid tesislerinde antrenman yaptı! Taraftar coştu

Manchester United'la sancılı bir ayrılık süreci yaşayan Cristiano Ronaldo, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in izniyle tesislerde antrenmana çıktı. Bu olayın ardından Madrid taraftarları büyük coşku yaşadı.

Ronaldo, Madrid tesislerinde antrenman yaptı! Taraftar coştu
Ronaldo, Madrid tesislerinde antrenman yaptı! Taraftar coştu
GİRİŞ 14.12.2022 21:57 GÜNCELLEME 14.12.2022 21:57
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Cristiano Ronaldo, eski takımı Real Madrid'e transfer olmaya çok yakın. Manchester United'dan ayrıldıktan sonra kulüpsüz kalan 37 yaşındaki yıldız, Dünya Kupası'nda ülkesi Portekiz'le Fas'a çeyrek finalde yenilerek turnuvaya veda etti.

Katar'dan ayrıldıktan sonra ailesiyle birlikte İspanya'ya giden 37 yaşındaki futbolcu, Real Madrid tesislerinde antrenmana çıktı. İspanyol ve İtalyan basınında geniş yer kaplayan bu haberle Ronaldo'nun yeniden Real Madrid'de oynayacağı yorumları yapıldı.

Başkan Perez izin verdi

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'le arkadaşlığı kuvvetli olan Cristiano Ronaldo'ya tesislerde antrenman yapması için özel izin verildiği konuşuluyor.

Taraftar imza bekliyor

Real Madridli taraftarlar Ronaldo'nun yeniden kulübe dönmesini çok istiyor. Takımın golcüsü Karim Benzema'nın sakatlığı sebebiyle Mart ayına kadar formasından uzak kalacak olması sebebiyle Ronaldo ile kısa süreli bir mukavele imzalanma ihtimalinin yüksek olduğu ileri sürülüyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • İlim sevdası 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilmesem futbolcu olurdum. Artık biliyorum iyi ki olmamışım. İşimiz gücümüz insanlığa fazla faydası olmayan şeylerle uğraşmak. Tamam futbolda olsun ama şu futbolculara haşa tapar gibi sevmeyelim. Kararında sevelim. O da senin gibi benim gibi bir insan bu ne hâl yahuu... Biz demiyoruz hayranlık duymayın ama abartmalım lütfen. Bu arada duruşundan dolayı Ronaldo'yu tebrik ediyorum...
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamın dibi adam gibi adam Cristiano Ronaldo
    Cevapla
  • murat44 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence real madrid de kalmalı ve orada futbolu bırakmalı
    Cevapla
  • garip 1 yıl önce Şikayet Et
    Misafir nasılda korkuyonuz ama hahahhahha
    Cevapla
  • Kezo 1 yıl önce Şikayet Et
    Efsane
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle