Dört büyükler peşindeydi! Görüşmeler başladı

Süper Lig ve Serie A kulüpleriyle sık sık adı anılan Ukraynalı golcü Artem Dovbyk'ın Dnipro ile sözleşme uzatacağı öne sürüldü.

Dört büyükler peşindeydi! Görüşmeler başladı
Dört büyükler peşindeydi! Görüşmeler başladı
GİRİŞ 08.11.2022 18:15 GÜNCELLEME 08.11.2022 18:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sezon başında golcü arayan Süper Lig devleri, Ukrayna'nın yıldız isimlerinden Artem Dovbyk'in peşinde düşmüştü. Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan savaştan dolayı liglerin oynanmadığı Ukrayna'da birçok oyuncu Avrupa'ya transfer oldu.

Ukrayna'da takımından ayrılmak istemeyen oyuncular ise, kendilerini hazır tutmak için çeşitli Avrupa kulüplerinin yolunu tutmuştu.

Ukrayna futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en iyi golcülerden biri olarak gösterilen Dovbyk'e de başta Türkiye ve İtalya olmak üzere birçok teklif yapılmıştı.

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Dnipro ile olan sözleşmesi Aralık 2023'de sona erecek olan yıldız oyuncu ile ilgili son günlerde yine çeşitli iddialar ortaya atılmaya başladı.

Avrupa'ya transfer olmasına kesin gözüyle bakılan Ukraynalı golcünün takımda kalma ihtimalinin gittikçe güçlendiği öğrenildi.

Ukraynalı gazeteci ve yorumcu Ihor Tsyhanyk'e göre, Dnipro, 25 yaşındaki oyuncu ile sözleşme yenileme görüşmelerine başladı.

DNIPRO LİDER

Savaş nedeniyle ara verilen Ukrayna Ligi yeniden oynanmaya başladıktan sonra takımlar 10'ar kez ligde sahaya çıktı. 

Oynadığı 10 maçta 28 puan toplayan Dnipro liderlik koltuğunda yer alıyor. 10 maçın tamamında forma giyen Artem Dovbyk ise, lig ve Avrupa'da sahaya çıktığı 18 maçta 11 kez gol sevinci yaşarken, üç kez de asist yapma başarısı gösterdi.

İsmi 4 büyüklerle anıldı

Yıldız golcünün ismi sezon başında ve geçtiğimiz yıllarda Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'la anılmıştı. 

KAYNAK: FANATİK
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Fenerbahce 1 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim nezaman pesindeydi?
    Cevapla