Galatasaray'a müjde! 6 milyon Euro geliyor

Fransız ekibi Nantes sezon başında Galatasaray'dan kiraladığı Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonunu kullanmayı planlıyor.

Galatasaray'a müjde! 6 milyon Euro geliyor
Galatasaray'a müjde! 6 milyon Euro geliyor
GİRİŞ 04.11.2022 15:32 GÜNCELLEME 04.11.2022 15:32
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fransız ekibi Nantes, 250 bin Euro karşılığında Galatasaray’dan kiraladığı Mostafa Mohamed’in 5 milyon 750 bin Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmayı düşünüyor.

Ligue 1 ekibinin bu kararında Mısırlı santrforun hızlı adapte olarak yüksek performans sergilemesi etkili oldu.

24 yaşındaki futbolcu, Nantes formasıyla Ligue 1’de çıktığı 13 maçta 4 gol 2 asistlik performans sergilerken, takımına Avrupa arenasında da katkı sağladı.

UEFA Avrupa Ligi grup aşamasının tüm maçlarında süre alan Mohamed, 2 gol bir asistlik performansıyla Nantes’in bir üst tura yükselmesinde büyük rol oynadı.

Galatasaray, sezon başında Mostafa Mohamed’in bonservisi için Zamalek’e 4 milyon dolar ödemişti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • Caner Seben 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar anlarsınız bilet kesmeye meraklilar.Gencleri yeterince calıstırıp özguven kazandirmadan iyi degil diyerek bilet kesiyorlar.gelenler gidenleri arattiriyor.Bileti kesilecek diye yine isimler dolasiyor.Bakalim sizin biletinizi kim kesecek.Şımarıklık almiş başini gidiyor.Yonetime bu kadar para harcatsam bende onlar kadar bu isi yaparim.Koca GS ın attigi gol sayısına bakın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    2 milyon kiralama bedeli öde, sonra 4 milyon satınalma bedeli öde. Dön Fransızlara 6 milyona sat. Bu hesaptan anlayan beri gelsin. Ticari zekaya bak
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    sen git hile hurda ile 4 m araplardan al . 6 m ye sat .
    Cevapla
  • Doğramacı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde olsa bu kadar katkı yapsa beğenilmez yurtdışında oynayınca değerini bilemedik derler
    Cevapla
  • Tevfik 1 yıl önce Şikayet Et
    çok yazık bu paraya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle