Kim Min-Jae fırtınası! En iyi 10 stoper arasına girdi

Fenerbahçe'den sezon başında Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae, İtalyan ekibinde gösterdiği performansla ünlü futbol dergisi four-four-two'ya göre dünyanın en iyi 10 stoperi arasına girdi.

Kim Min-Jae fırtınası! En iyi 10 stoper arasına girdi
Kim Min-Jae fırtınası! En iyi 10 stoper arasına girdi
GİRİŞ 01.11.2022 10:42 GÜNCELLEME 02.11.2022 00:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sezon başından Fenerbahçe ’den transfer edilen Kim Min-jae 5’i Şampiyonlar Ligi, 11’i Serie A olmak üzere 16 maçta forma giyerek takımın değişmez isimlerinden biri oldu. Savunmada verdiği mücadeleyle iyi performans sergileyen Güney Koreli oyuncu, ligde de 2 gole imza attı. Bu sezon Napoli formasıyla 4. sezonunu geçiren Eljif Elmas ise 16 maçta oynadı ve 1 gol katkısı sağladı.

Güney Koreli stoper, adaptasyon sürecini hızlıca geride bıraktı ve takımın en önemli oyuncularından biri olmayı başardı. Gösterdiği performansı ödülsüz kalmayan Kim Min Jae, Seria A'da eylül ayının en iyi oyuncusu seçildi.

Dünyanın en iyi 10 stoperi arasına girdi!

Dünya Kupası öncesi sarı-Lacivertli taraftarların sevgilisi olan Kim Min Jae, ünlü futbol dergisi four-four-two'ya göre dünyanın en iyi 10 stoperi arasında yer aldı. Listenin ilk sırasında Real Madrid'in yıldızı David Alaba yer alıyor.

İkinci sırada PSG'nin Brezilyalı stoperi Marquinhos var. İngiltere Premier Ligi'nin dev ekiplerinden Manchester City'nin Portekizli savunma oyuncusu Ruben Dias da 3. basamakta kendisine yer buldu. Virgil van Dijk, Antonio Rudiger, Dayot Upamecano, Eder Militao, William Saliba ve Cristian Romero'nun da yer aldığı listede Napoli forması giyen Kim Min Jae 10. sırada yer aldı.

KAYNAK: MİLLİYET
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • çetin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu iki oyuncuyu ali koç mu aldırmıştı ey geseliler? Bakın adamlar nasıl çatır çatır oynuyorlar.
    Cevapla