Hull City bu sezon deplasmanda ilk kez kazandı!

İngiltere Championship'te, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City deplasmanda Blackpool'a konuk oldu. Kaplanlar sahadan 3-1 galip ayrılarak bu sezonki ilk deplasman zaferini yaşadı.

Hull City bu sezon deplasmanda ilk kez kazandı!
Hull City bu sezon deplasmanda ilk kez kazandı!
GİRİŞ 20.10.2022 01:17 GÜNCELLEME 20.10.2022 01:31

İngiltere Championship'in 15. haftasında Hull City bir ilki yaşadı. Türk televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull, Blackpool deplasmanından 3-1'lik zaferle ayrıldı.

Hull City 3-1 kazandı

26'da Hull adına Ryan Longman perdeyi açtı, 5 dakika sonra Kenneth Dougal skora dengeyi getirdi. Tam 'İlk devre 1-1 sona erdi' denirken, ilk yarının uzatma anlarında Greg Docherty sahneye çıktı ve Hull City'i soyunma odasına 2-1 önde götürdü. 79'da Regan Slater farkı 2'ye çıkartan ve maçın sonucunu belirleyen golü kaydetti: 1-3.

Doğukan, Ozan ve Pelkas da şans buldu

Mücadeleye kulübede başlayan milli oyuncularımızdan Doğukan Sinik 72'de oyuna dahil oldu, Ozan da uzatma anlarında sahaya sürüldü. Fenerbahçe 'den kiralanan Dimitrios Pelkas da 82 dakika sahada kaldı.

Bu sonuçla Hull City bu sezon ilk deplasman galibiyetini aldı ve puanını 17 yaptı, Blackpool ise 16 puanda kaldı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL