Ozan Kabak, Jurgen Klopp'a minnettar!

Bundesliga'da Hoffenheim forması giyen Ozan Kabak, hafta sonu eski takımı Schalke ile karşılaşacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Ozan Kabak, Jurgen Klopp'a minnettar!
Ozan Kabak, Jurgen Klopp'a minnettar!
GİRİŞ 14.10.2022 22:50 GÜNCELLEME 14.10.2022 22:50
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Bundesliga'da hafta sonu Schalke ile 3 puan mücadelesine çıkacak Hoffenheim'da Ozan Kabak, Alman basınından SWR Sport'a açıklamalarda bulundu.

Sezon başında Schalke'den Hoffenheim'a transfer olan Ozan Kabak, kararından dolayı mutlu olduğunu ifade etti.



"Her maç en iyisini istiyorum"

Milli oyuncu, "Hoffenheim'da olduğum için çok mutluyum. Transfer olduktan sonra herkes yardımcı oldu. Her maçta sahada olmak ve en iyisini yapmak istiyorum." ifadelerini kullandı.



Kloop'a övgü

2021/21 sezonunun devre arasında İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'da kiralık olarak forma giyen Ozan Kabak, Jurgen Klopp'un çok özel bir antrenör olduğunu kaydetti.

Ozan Kabak Liverpool serüveni ile ilgili, "Jurgen Klopp benim için çok özel biri. Ondan çok şey öğrendim ve bana verdiği şans için ona minnettarım." dedi.

Bu sezon Bundesliga'da Hoffenheim formasıyla 10 maçta görev alan Ozan Kabak, 2 gol ve 2 asist kaydetti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    İki gol iki asist çok iyi de defansta gösterdiği performans ne kendi bölgesinde ne kadar verimli kaç gole sebebiyet verdi kaç maçı hatasız bitirdi vs.
    Cevapla
  • Gurbetçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Gelişme esnasında olan bir futbolcu için Jürgen Klopp denk gelecek en iyi çalıştırıcı.
    Cevapla
  • Yusuf ziya Yildiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Jurgen klopp tam bir Türk dostudur
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    seferovic ve icardiden iyi
    Cevapla
  • dincer 1 yıl önce Şikayet Et
    Be sen şansı iyi değerlendiremedin orada kalabilirdin ama Bundesliga'ya geldin en sıkıcı lige yani Bayern Münich in hegamonyasında oynanan lige her sene lig şampiyonu taa en baştan belli olan lige
    Cevapla
  • ... 1 yıl önce Şikayet Et
    Şenol belki oynasaydi milli takımda live alabilir di agam o sezon Şenol un harcadığı çok oyuncu vardı
    Cevapla
  • Abdurrahman 1 yıl önce Şikayet Et
    Almanyada her sey sampiyon olmak degildir Ligin en iyi takimi bile Sampiyonluk icin Antrenör alip yollamiyor adamlar stabil olsun Futbol oynasin ve Futbolcu yetissin Avrupada biraz Basari olsun tamam diyor bizde öylemi hersey sampiyonluk getirdikleri Antren9rler Bundesliga kalitesinin 5 te biri Adamlar ister begenin ister begenmeyin islerini sabirla ve disiplinle yapiyor
    Cevapla
  • Çerkez 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah sana akıl versin. Adam sirk te gösteri yapmıyor, profesyonel futbol oynuyor. Futbol bilgin olmuş olsaydı Almanya ligi için böyle şeyler yazmazdın. Dünyanın en güçlü ligi, en iyi organizeye sahip ve en çok seyirci karşısında oynanan lig. İspanya farklı mı? Ya Real ya Barcelona. Fransa da Paris. İtalya da senelerden beri hep Juventus, daha yeni kurtuldular. Sen biraz spor bilgini geliştir kardeş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle