Galatasaray istiyordu Rennes kadrosuna kattı

Lille'deki sözleşmesinin sona ermesinin ardından yaz aylarında ismi Türk takımlarıyla da anılan Xeka, Rennes ile iki yıllık sözleşme imzalayarak Fransa'da kaldı.

Galatasaray istiyordu Rennes kadrosuna kattı
Galatasaray istiyordu Rennes kadrosuna kattı
GİRİŞ 21.09.2022 23:37 GÜNCELLEME 22.09.2022 03:11

Lille'deki sözleşmesinin sona ermesiyle Haziran ayı sonunda serbest kalan Xeka'nın yeni takımı belli oldu. Portekizli oyuncu, kariyerine yine Fransa'da bu kez Rennes formasıyla devam edecek. 

Rennes'den yapılan açıklamada Portekizli oyuncu ile iki yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Xeka'nın ismi yaz transfer döneminde başta Galatasaray olmak üzere Türk takımlarıyla da anılmıştı. 

2017'de 5 milyon Euro bedel karşılığında bonservisiyle Lille'e transfer olan Xeka, Fransa'da ayrıca 1 sezon kiralık olarak Dijon forması da giymişti. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.