John Bennett: Rıdvan Yılmaz'ı yeterince görmedik

Rangers Başkan Yardımcısı John Bennett, forma şansı bulmakta zorlanan Rıdvan Yılmaz'a güvendiklerini belirtti, "Onunla 5 yıllık sözleşme imzaladık, 5 hafta veya 5 aylık değil. Onu yeterince göremedik ama göreceğiz." dedi.

John Bennett: Rıdvan Yılmaz'ı yeterince görmedik
John Bennett: Rıdvan Yılmaz'ı yeterince görmedik
GİRİŞ 21.09.2022 03:34 GÜNCELLEME 21.09.2022 04:30
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yaz transfer döneminde 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş 'tan, Glasgow Rangers'ın yolunu tutan Rıdvan Yılmaz, şu ana kadar beklediği forma şansını bulamadı.

3 maçta forma giyen ve 1 asist yapan 21 yaşındaki sol bek için İskoç taraftarlar, "Çok pahalı bir transferdi. O oynamaya yakın bir performans gösteremiyor. Bu kadar para verildi ancak henüz takımda bir iz bırakmış değil" şeklinde yorumlar yaparken Rangers Başkan Yardımcısı John Bennett, milli oyuncuya sahip çıktı.

Rıdvan'la 5 yıllık sözleşme imzaladıklarını vurgulayan Bennett, "Evet, Rıdvan Yılmaz için çok para harcadık ama onunla 5 yıllık sözleşme imzaladık, 5 hafta veya 5 aylık değil. Onu yeterince göremedik ama göreceğiz. Oyuncuları erken yargılamamak gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Rıdvan Yılmaz, bu sezon Rangers formasıyla Union SG maçında 23, kupadaki Queen Of South müsabakasında 90 dakikada oynadı ve 1 asist yaptı. Genç oyuncunun İskoç devinde gösterdiği performans nedeniyle ilk 11'deki yerini alamadı. Rangers'ta gösterdiği performans sonrası Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst sol bekte genellikle Borna Barisic'e forma şansı verdi.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarda Seyretmeden Almış Galiba...
    Cevapla
  • İklimdeğişikliği 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyy Acun hull city al bu delikanlıyı harcatma iskocyada
    Cevapla
  • Cngz56 1 yıl önce Şikayet Et
    O kadar baskı yaparsanız böyle olur
    Cevapla
  • enişte 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk oyuncuların neden burda para etmediğini anlatan kısa bir açkklama olmuş.
    Cevapla
  • Sakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Fakat cila da çok buyuk etken burdada o olmuş
    Cevapla
  • vay be 1 yıl önce Şikayet Et
    Menejerlerin zoruyla milli yapılıp dışarı pazarlanan futbolcuların son örneği
    Cevapla
  • 542654 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben kesinlikle sizin düşüncenize kayılmıyorum. Rıdvan çok yetenekli ayaklarına hakim bir futbolcu. Oynadıkça üzerine koyacaktır. Şans verilmemesi yüzünden kendini gösteremiyor. Fenerbahçenin Altınordudan alıpta ikinci hatta üçüncü kaleci olarak beklettiği futbolcumuzun oynamak için kaçmanın en doğru yol olduğunu düşünmesi gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle