Şaşırtan Berisha cevabı! "8 gol atamaz"

Fenerbahçe'nin Augsburg'a kiraladığı Mergim Berisha henüz Alman ekibinin taraftarlarınca kabullenilmiş değil.

Şaşırtan Berisha cevabı! "8 gol atamaz"
Şaşırtan Berisha cevabı! "8 gol atamaz"
GİRİŞ 15.09.2022 17:28 GÜNCELLEME 15.09.2022 17:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe 5 milyon euro ödediği Mergim Berisha'yı 1 yıllığına Augsburg'a kiralamıştı. Sarı-Lacivertlilerde beklentileri karşılayamayan Mergim Berisha'nın Almanya kariyeri fena başlamasa da Bayern Münih öncesi yapılan bir anket şaşırttı.

MERGİM BERİSHA KÖTÜ BAŞLAMADI AMA...

Augsburg'a imza attıktan sonra Bundesliga'da 2 maça da ilk 11'de çıkan Mergim Berisha, son oynanan Werder Bremen maçında takımı adına galibiyeti getiren golün asistini yapmıştı. Buna rağmen Augsburg taraftarı henüz Mergim Berisha'yı kabullenmiş değil.

"MERGİM BERİSHA BU SEZON 8 GOL ATAMAZ"

Öyle ki ligde bu hafta oynanacak zorlu Bayern Münih maçı öncesi Mergim Berisha için yapılan bir ankete verilen cevap dikkat çekti. Bundesliga'da henüz 6 hafta geçilmişken "Mergim Berisha bu sezon 8 gol atar mı?" sorusunun sorulduğu ankete Augsburg taraftarları yüzde 65 gibi yüksek bir oranla hayır cevabını verdi.

4 MİLYON EUROLUK OPSİYONU VAR

Augsburg, Mergim Berisha için Fenerbahçe'ye 300 bin euro kiralama ücreti öderken, oyuncunun 4 milyon euroluk da satın alma opsiyonu bulunuyor. (Akşam)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Gencoo 1 yıl önce Şikayet Et
    Artizz..
    Cevapla
  • FB li 1 yıl önce Şikayet Et
    haklılar
    Cevapla
  • FB li 1 yıl önce Şikayet Et
    kardeşşşş inşallah haklı çıkarsında satın alma operasyonunu kullanırlar Fenerbahçe de para kazanır bizde tutmadıktan sonra isterse orada gol kralı olsun 8 gol atamaz diyen biz değiliz Almanlar sen ne anlatıyorsun
    Cevapla
  • Turan 1 yıl önce Şikayet Et
    hakli lar mi diego ribas fenerbahce de 10 numarali formayi giydi futbolcu degil dedik gitti 35 yasinda 3 sezondur brezilyada yilin futbolcusu secildi ortam istek uyum futbolda onemli konular
    Cevapla