İspanya'da gündem Enes Ünal

Getafe'nin Real Sociedad'ı 2-1 yendiği maçta harika bir frikik golüne imza atan Enes Ünal, hocasından ve İspanyol basınından büyük övgü aldı.

İspanya'da gündem Enes Ünal
İspanya'da gündem Enes Ünal
GİRİŞ 12.09.2022 12:33 GÜNCELLEME 13.09.2022 00:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İspanya La Liga ekiplerinden Getafe'nin Teknik Direktörü Quique Sanchez Flores, Real Sociedad'ı 2-1 yendikleri maçın ardından takıma galibiyeti getiren Milli futbolcu Enes Ünal hakkında açıklamalarda bulundu.

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Quique Sanchez Flores, Getafe'nin bu sezon ilk galibiyetini almasında önemli pay sahibi olan Enes Ünal hakkında, "Gol bizim için çok önemliydi. İyi bir ilk yarı geçiriyorduk, Real zar zor bize karşı atak yaratıyordu. Gol bize çok önemli bir enerji verdi. Enes Ünal'ın gol atması için iyi bir fırsattı. Enes her zaman olduğu gibi çalışkan, gayretli, kaliteli bir futbolcu." sözlerini dile getirdi.

İspanyol basını onu konuştu

Enes Ünal'ın Real Sociedad karşısında 1 gol ve 1 asistlik performansı İspanyol basınında da yer buldu. Milli golcü için övgü dolu ifadeler kullanılırken, Getafe'nin bu sezon kaydettiği 4 golün 2'sinin Enes Ünal'dan geldiğinin altı çizildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    Sıradan bir golcü gol atabilir ama sahada varlığı ile yokluğu bir
    Cevapla
  • gurbetci 1 yıl önce Şikayet Et
    öyle ya sen daha iyi analiz ediyorsun enesi ,ispanyollardan
    Cevapla