Merih Demiral'a övgü dolu sözler!

İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta'nın Teknik Direktörü Gian Piero Gasperini ligin 6. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Cremonese maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Merih Demiral'a övgü dolu sözler!
Merih Demiral'a övgü dolu sözler!
GİRİŞ 12.09.2022 09:38 GÜNCELLEME 12.09.2022 21:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta'nın Teknik Direktörü Gian Piero Gasperini ligin 6. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Cremonese maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Mücadelede takımının tek golünü kaydeden Milli futbolcu Merih Demiral'a övgü dolu sözler söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, "Merih Demiral bir savaşçı, her zaman kendine güven duymalı. Kendini önemli hissediyorsa takım için sahada her şeyini verir. Ancak bu tüm takımı ilgilendiriyor. Sahada iyi olmak isteyen bir çok oyuncum var" dedi.

Neler yaşandı?

İtalya Serie A'nın 6. haftasında Gian Piero Gasperini'nin ekibi Atalanta ile Massimiliano Alvini'nin yönetimindeki Cremonese karşı karşıya geldi. Gewiss Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1'lik eşitlik ile sona ererken ev sahibi ekip Atalanta'nın golü 74. dakikada Merih Demiral'dan gelmişti. Karşılaşmada 90 dakika forma giyen Milli futbolcu bu sezonki ilk golünü kaydetmeyi başardı. 

Geçtiğimiz sezonu Atalanta'da kiralık olarak geçiren Merih Demiral, gösterdiği başarılı performanslar ile dikkatleri çekmeyi başarmış, İtalyan ekibi ise sezon başında başarılı stoperin bonservisini Juventus'tan almıştı. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Taner 1 yıl önce Şikayet Et
    Macin hakkini veriyor.elinden geleni yapmaya calisiyor.her kurusunu hak ediyor.
    Cevapla
  • Tsli 1 yıl önce Şikayet Et
    Valla pek övmüş mü eleştirmiş mı anlayamadık yani
    Cevapla
  • Umudu Yok 1 yıl önce Şikayet Et
    Eziklik ögretilmiş duygudur eleştirenler yirtin bu kefeni
    Cevapla
  • Turgut Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Selam, işte adamlarin övmesi bile eleştiriden geçiyor. Niye ? Şımarmasın işine baksın diye. Bizimkiler olsa havalara çıkarırlar simartirlar sonra tıs.
    Cevapla
  • Yyhjgh 1 yıl önce Şikayet Et
    Onubunu bilmemde adam bizdeki gibi göklere çıkarmamış veyahutta yerin dibine sokmamış uç noktalarda yaşamıyor adamlar vermesi gereken mesajı vermiş
    Cevapla