Ozan Tufan attı! Hull City berabere kaldı

İngiltere Championship'in 4. haftasında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City deplasmanda Burnley'ye konuk oldu. Milli futbolcu Ozan Tufan'ın gol attığı mücadeleden iki ekip 1-1'lik beraberlik ile ayrıldı.

Ozan Tufan attı! Hull City berabere kaldı
Ozan Tufan attı! Hull City berabere kaldı
GİRİŞ 17.08.2022 00:48 GÜNCELLEME 17.08.2022 00:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İngiltere Championship'in 4. haftasında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City deplasmanda Burnley'ye konuk oldu. İki ekip 1-1'lik eşitlikle sahadan ayrılarak birer puanı hanelerine yazdırdılar. 

Ozan Tufan sahnede 

Hull City maça etkili başlarken Milli futbolcu Ozan Tufan gol perdesini açan isim oldu. Maçın 25. dakikasında orta sahada aldığı topu rakip ceza alanına kadar taşıyan Ozan Tufan vuruşunda kaleci Arijanet Muric'i mağlup etti ve topu filelere gönderdi.

34. dakikada ise Burnley Jay Rodriguez'in golüyle skora dengeyi getirdi. İlk yarı 1-1'lik eşitlikle geçerken maçın kalan bölümünde başka gol sesi çıkmadı.

Bu sonuçla birlikte 4 haftada 2 galibiyet ve 2 beraberlik alan Hull City puanını 8'e yükseltti. Burnley ise puanını 5'e çıkardı.

Hull City kariyerinde 2. golü

Ligin ilk haftasında Bristol City karşısında penaltıdan fileleri havalandıran Ozan Tufan, Burnley maçında da fileleri havalandırarak Hull City kariyerindeki 2. golüne imza atmayı başardı. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Uzaktan 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu habere nasıl bir tepki verelim. TELEVOLE ile başlayarak insanlara ahlaksızlık aşılayan Acun denen toplum zehirleyicinin takımı ... bize ne kardeşim her gün hull city haberi.
    Cevapla
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    çok şükür ne büyük başarı
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Beğenmediysen neden yorum yazıyosun
    Cevapla
  • Nedim 1 yıl önce Şikayet Et
    Kötü
    Cevapla