B.Dortmund, deplasmanda Freiburg'u mağlup etti

Almanya Bundesliga'nın 2. hafta maçında Freiburg ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede sarı-siyahlı ekip 3-1 galip geldi.

B.Dortmund, deplasmanda Freiburg'u mağlup etti
B.Dortmund, deplasmanda Freiburg'u mağlup etti
GİRİŞ 13.08.2022 02:43 GÜNCELLEME 13.08.2022 02:43

Almanya Bundesliga'nın ikinci haftasında oynanan zorlu mücadelede Freiburg ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi.

Maçın 35. dakikasında Gregoritsch, Freiburg'u 1-0 öne geçiren golü attı. İkinci yarıda Borussia Dortmund beraberlik golü için 32 dakika bekledi. 77. dakikada Bynoe-Gittens, misafir takımda sahneyi alan isim oldu. Maçın 84. dakikasında ise sarı-siyahlılarda genç oyuncu Youssoufa Moukoko, takımını öne geçiren golü attı. Dortmund'un son golü ise Marius Wolf'tan geldi. 88. dakikada golü atan genç oyuncu skoru 3-1 yaptı.

DORTMUND GERİDEN GELDİ

Borussia Dortmund, Freiburg karşısında geriden gelerek 3-1 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.