Fabregas'tan sürpriz transfer! 2. lig ekibine gitti

Fransa Ligi ekiplerinden Monaco ile sözleşmesi sona eren İspanyol oyuncu Cesc Fabregas, İtalya 2. Ligi ekiplerinden Como ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Fabregas'tan sürpriz transfer! 2. lig ekibine gitti
Fabregas'tan sürpriz transfer! 2. lig ekibine gitti
GİRİŞ 01.08.2022 22:06 GÜNCELLEME 01.08.2022 22:06

Ligue 1 ekibi Monaco ile sözleşmesi sona eren İspanyol futbolcu Cesc Fabregas'ın yeni takımı belli oldu.

35 yaşındaki oyuncu, İtalya 2. Ligi ekiplerinden Como ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Kariyerinde Barcelona, Arsenal, Chelsea, Monaco gibi takımların formasını da giyen Fabregas imzasıyla ilgili olarak, "Como'ya katılmak büyük bir onur ve zevk. Son derece şanslıyım, kariyerimde harika kulüplerde oynadım. Como da bunların dışında bir takım değil. Kulüple uzun süre görüştük, bana futbol dünyasının en iddialı olan projelerini ayrıntılı olarak açıkladılar. Bu nedenle burada sadece sahada değil, saha dışında da uzun süre kalmak istiyorum. En başından beri bu kulübün vizyonuna inandım ve kişisel olarak bunun parçası olmak istedim. Böyle güzel bir ortamda taraftarların önünde oynamak için sabırsızlanıyorum" açıklamasını yaptı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.