Flaş açıklama! "Atilla Szalai'yi istedik"

Almanya Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'un hocası Kovac, Macar stoper Atilla Szalai için girişimde bulunduklarını doğruladı.

Flaş açıklama! "Atilla Szalai'yi istedik"
Flaş açıklama! "Atilla Szalai'yi istedik"
GİRİŞ 30.07.2022 09:49 GÜNCELLEME 30.07.2022 23:40
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Kim Min-Jae'nin, yaklaşık 20 milyon Euro karşılığında Napoli'ye transfer olması ve Serdar Aziz'in beklenmedik sakatlığının ardından savunma hattına transfer yapmaya devam eden Fenerbahçe 'de gözler Attila Szalai'ye çevrildi.

Takımın 1 numaralı stoperi konumundaki Szalai ile ilgili olarak Alman ekibi Wolfsburg'un hocası Niko Kovac'tan açıklama geldi. Bu sezon başında Yeşil-Beyazlılar'ın hocası olan Hırvat teknik adam, Macar oyuncu için gelen sorulara, "Evet, Szalai'yi istedik ve ilgimiz vardı. Kendisi Rapid Wien'de gelişti ve Almanca da konuşabiliyor. Ancak buraya transfer olmasının kolay olduğunu düşünmüyorum" diye konuştu. Kovac'ın, Szalai'yi ayrıntılı şekilde bilmesi de dikkatlerden kaçmadı. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • Nail 1 yıl önce Şikayet Et
    Fesatlık dizboyu insanoğlunun en büyük sıkıntısı yüreğinde fesatligi ve bu dünyadaki sınavı tüm kötülüklerin anası kıskançlık ve fesatlık
    Cevapla
  • Abdul 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe nin ne kadar büyük olduğu belli..fb,li olmayanlar yorum yapıyor.. hiç fb li başka takıma yorum yapıyormu zavallı küçük takım taraftarları işte büyüklük budur.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kupasız bir yıl daha .
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Fesatlık dizboyu insanoğlunun en büyük sıkıntısı yüreğinde fesatligi ve bu dünyadaki sınavı tüm kötülüklerin anası kıskançlık ve fesatlık
    Cevapla
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Her işte bir hayır vardır. Fener eleniyor, yeniliyor Ali Koç hala küçük dağların hakimi. Bir de başarılar elde etseler ülkeyi yönetmek benim hakkım der.
    Cevapla
  • bozkurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahcenin hocasi feneri yerin dibine sokacak ali kocda oledir bunlar fenerin basarili olmasini istemezler ali oyunculara bak kariyer yetenek deyil basarisiz
    Cevapla
  • KaleliER 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl olsa bu hoca ile başarı da olmayacağı belli oldu , Bence 20-22 Milyon EU ya satılsın kar kardır ... Nokta
    Cevapla
  • Ttttttt 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu hoca ile başarılı olmayacağını nereden çıkardın neden başarılı olmasın neye göre başarılı değil hafta içi şampiyonlar liginde ön eleme maçında rakibine sahayı dar eden değil miydi bu yorumu yapanların hiçbiri Fenerbahçeli değil Ben Fenerbahçe'liyim ve takımım çok iyi futbol oynuyor ve bu sene bütün ligleri alt üst edecektir korkun Fenerbahçe'den En büyük Fenerbahçe
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle