Acun Ilıcalı: Doğukan Sinik'te sona geldik

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Antalyaspor'dan milli futbolcu Doğukan Sinik transferinde sona geldiklerini söyledi.

Acun Ilıcalı: Doğukan Sinik'te sona geldik
Acun Ilıcalı: Doğukan Sinik'te sona geldik
GİRİŞ 09.07.2022 13:27 GÜNCELLEME 09.07.2022 13:27
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City Başkanı Acun Ilıcalı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"Şota'yı ilk seçimim olarak hemen düşündüm"

"Çok önemli bir döneme giriyoruz. Benim hayalim Türkiye'nin yurt dışındaki temsilcisi olmak. Dünyanın görmediği bir birlikteliği yaşamak. Hayatta hiçbir zaman insan ayrımı yapmadım. Hepimiz ayrı düşünelim ama sohbet edelim, fikir alışverişinde bulunabilelim. Benim hayalim İngiltere ile Türk insanını öyle bir birleştirecek ki tüm dünyaya örnek olacak. Şota'yı ilk seçimim olarak hemen düşündüm. Bir teknik direktör düşündüğünde bir sürü engel çıkabilir. Şota ile görüşmemizde onun gözlerinde benim hayallerimde olan inancı gördüm. Daha önce farklı takımlardan teklif almıştı ama Hull City dediğimde gözleri parlayan bir insan gördüm."

"Ozan transferi için Ali Koç yönetimine de teşekkür ediyorum"

"Sezon bittikten sonra şimdi de bir kadro hayalimiz oldu. Allah bana yine çok güzel bir şey nasip etti. O da sevgili Ozan'ı transfer edebilme ihtimali. Fenerbahçe ile sorun yaşadığı için Ali Koç yönetimine de teşekkür ediyorum bize bu konuda yakınlık gösterdiler. Ben de hemen ilk teklifimi Ozan'a yaptım. Yine karşımda hayallerini gerçekleştirememiş ama gerçekleştirmek için fazlasıyla enerjisi olan biri var. Telefon konuşmamızda 3-4 dakikada başka konulara geçmiştik bile."

"Çok yakın bir transfer var. Doğukan..."

"Olmaz dediğimiz bir oyuncu evet diyor, öbürü 3 teklifi reddediyor. Survivor reklam arasındayız 4 dakikada hızlı hızlı anlattım her şeyi çocuk 3 teklifi geri çevirip bize gelmek istiyormuş. Ne oluyor dedik... Çok yakın bir transfer var. Doğukan... Onunla buluştum. Ona hayallerimi anlattım, doğru söylüyorsun abi dedi. Buradan da Antalyaspor yönetimine teşekkür ediyorum."

"Doğukan da çok büyük bir yetenek. Hayranıyım, müthiş bir futbolcu. O da oldu... Ah keşke olsa diyorduk ve hepsi birer birer olmaya başladı. Hayal ettiğim kadro zaten bu kadardı. Şu anda 3 futbolcuyla görüşüyoruz hala. Sıra dışı bir takım olmasını istiyorum. Beraber sevinip, beraber üzülen. İki performans eşit olduğunda hangisi bize daha uygun diye bakarım. Hayallerimiz birer birer gerçek oldu."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • ÇSK #bambam 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana Acun abi Türkleri topla milli takımda oynayan çoğu bir arada oynasın hem sen hem Ülke kazanır..
    Cevapla
  • tthk 1 yıl önce Şikayet Et
    düşer bn ce
    Cevapla
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    kör topal toplamışsin umarım şotayla kümede kalırsın acun
    Cevapla
  • altan 1 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun sonuçta bonservisle. acunu sevmem ama hull citynin tranfer bütçesi fb ve gsnin toplamından fazladır ve bu paranın büyük kısmı ülkeme akıyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Antalyasporun en iyi orta sahası idi inşaallah Antalya pişman olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle