Yunanistan'dan sürpriz Cenk Tosun iddiası!

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Cenk Tosun için Yunanistan'dan sürpriz bir Aris iddiası gündeme geldi.

Yunanistan'dan sürpriz Cenk Tosun iddiası!
Yunanistan'dan sürpriz Cenk Tosun iddiası!
GİRİŞ 26.06.2022 11:09 GÜNCELLEME 27.06.2022 00:54
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Everton'dan ayrılan Cenk Tosun'un yeni durağı merak ediliyor. Beşiktaş 'ın gündeminde yer alan millî oyuncu için şimdi de Yunanistan'dan sürpriz bir iddia gündeme geldi. 

Nova Sports'un haberine göre Aboubakar Kamara'yı Olympiacos'a satmaya hazırlanan Aris'e Cenk Tosun önerisi geldi. Aris'in de Cenk Tosun'u kadrosuna katmak istediği belirtilmekte. 

Kamara'yı 5 milyon Euro artı takas şeklinde Olympiacos'a satması beklenen Aris'in hücum hattında oluşacak boşluğu Cenk Tosun ile doldurmayı planladığı ifade edilmekte.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • Törkiş eyirlayn 1 yıl önce Şikayet Et
    Besiktas alsın başka golcü bu bütçeyle zor
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunanlar ona en fazla 750 bin verir neden gitsin ki türkiyede iki katını kazanmak verken
    Cevapla
  • Metin Filiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Aman haaaa.sakin BJK nın başina bela olma
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Oh şükür keşke gerçek olsa gerçek olsa da o şükür gitse.ben Ülkem adına ülkemin kaynakları adına üzgünüm yoksa ben kendi adıma banane kim gelirse gelsin kim giderse gitsin.ama futbol denen şeytanın hilesinin uğuruna harcanan bu kadar Servetler beni üzen.bu kadar aç ve perişan insan varken hala 5 milyon 10 milyon Euroları ciğeri beş para etmez itoğluitlere paslayan yönetimler benim ülkemin kaynaklarını paslıyorlar.cumhurbaşkanım el koyun bu Vurgun'a soyguna kara para dünyasına. Yarın kuyruklarını kısarak Külliyenin kapısına geldiklerinde bunlara bu milletin tek kuruşunu verirseniz hesap gününde verenlerin işi çok zor olur,ben buna inanıyorum sizde bu işleri daha iyi bilirsiniz.
    Cevapla
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen gitsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle