Galatasaray'dan ayrılan Luis Campos PSG ile anlaştı!

Galatasaray’da başkan Burak Elmas’ın davetiyle gelen ve danışmanlık görevi üstelenen Luis Campos dünya deviyle anlaşmaya vardı.

Galatasaray'dan ayrılan Luis Campos PSG ile anlaştı!
Galatasaray'dan ayrılan Luis Campos PSG ile anlaştı!
GİRİŞ 04.06.2022 18:32 GÜNCELLEME 04.06.2022 18:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray’da başkan Burak Elmas’ın daveti ile ocak ayında İstanbul’a gelen ve danışmanlık görevi konusunda adı geçen Luis Campos, yayımladığı açıklama ile sarı-kırmızılı kulüple sözleşme imzalamayacağını açıklamıştı. Campos dünya devi PSG ile anlaşmaya vardı.

Campos, yaptığı açıklamada, "Maalesef kulüp içinde var olan istikrarsızlık ve belirsizlik yoğun bir şekilde devam etmektedir. Bu nedenle gelecek sezon için yaptığımız detaylı planlamada öngörülen adımları atabileceğimiz koşulların oluşamadığını düşünüyorum. Benim çalışma metodolojim çok açık ve nettir ancak bu büyük kulüp için belirlediğimiz büyük hedeflere ulaşmak için yok sayamayacağım bazı kısıtlar oluştu. Bu nedenle detaylı planlamamıza ve doğal olarak görevime devam etmek için gereken koşullar oluşmamıştır" ifadelerini kullanmıştı.

SPORTİF DİREKTÖRLÜĞE SENSİBİLE'Yİ ÖNERMİŞTİ

Burak Elmas'ın danışmanı olarak görev yapan Campos, Galatasaray'da sportif direktörlük görevi için Pasquale Sensibile'yi önermiş ve Sensibile Sarı-kırmızılı takımda göreve başlamıştı.

PSG İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Galatasaray'da bu sezon başkan Burak Elmas'ın "başkan danışmanı" olarak görev verdiği Luis Campos'un Paris Saint-Germain ile sözleşme imzaladığı belirtildi.

Le Parisien'de yer alan habere göre; Portekizli futbol adamının Fransız devine spor danışmanı olarak 3 yıllık sözleşmeye imza attığı aktarıldı.

TRANSFER VE TEKNİK DİREKTÖR

57 yaşındaki futbol adamının transferin yanı sıra, yeni teknik direktör konusunda da belirleyici isim olacağı vurgulandı. PSG'de teknik direktör Maurici Pochettino'nun günleri sayılı olarak gösterilirken, Campos'un ise kısa bir teknik direktör listesi hazırladığı ve favori ismin Christopher Galtier olduğu vurgulandı.

CAMPOS'TAN TÜRK FUTBOLU İÇİN DİKKAT ÇEKEN TESPİTLER

Türk futbolunda yer aldığım aylar daha önceden de sahip olduğum bazı hususları yerinde görmeme sebep oldu:

-Çok fazla iyi oyuncu ve genç yetenek var;

-Çok yetkin antrenörler var;

-Çok tutkulu taraftarlar var ve bu taraftarlar olağandışı ve neredeyse eşsiz bir şekilde kulüplerini bir deve dönüştürüyorlar.

Türk futbolunun dünya futbolunda seçkin bir yerde olmadığını bilerek ve hak ettiği yerde olabilmesi için bir şey yapamadan gitmek beni üzüyor.

İyi şanslar GALA."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Vah psg vah. Yazık ettin kendine.
    Cevapla
  • Siv 1 yıl önce Şikayet Et
    Luce yi bile gönderen bir takımız. Yazık oldu. Ne hâle geldi takımımız
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Psg de gelecek sezon çöküş yaşarsa şaşırmam
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı kaçırdık ya...
    Cevapla