Cengiz Ünder'den Beşiktaş itirafı! 'İlk kez orada hissettim'

Fransa Ligue 1'de Marsilya forması giyen Milli futbolcu Cengiz Ünder, Velodrome Stadyumu'ndaki atmosfer hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Cengiz Ünder'den Beşiktaş itirafı! 'İlk kez orada hissettim'
Cengiz Ünder'den Beşiktaş itirafı! 'İlk kez orada hissettim'
GİRİŞ 13.04.2022 18:50 GÜNCELLEME 13.04.2022 18:51
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fransa Ligue 1'de Marsilya forması giyen Milli futbolcu Cengiz Ünder, Velodrome Stadyumu'ndaki atmosfer hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fransız basınına konuşan Cengiz Ünder, Marsilya'nın stadyumu Velodrome'daki atmosfer ile alakalı olarak "En çılgın atmosferleri Türkiye'de yaşadım. Ama Marsilya'da da bunu bulduğumu söyleyebilirim. Roma'da da oynadım ancak Marsilya gibi değildi. Burası yaşadığım en güçlü atmosfer. Türkiye'de Beşiktaş 'ta da bu coşku var ama Marsilya'da sahaya girer girmez bu sıcaklığı hissediyorum. Bizi futbol oynama arzumuzun ötesine geçmeye itiyor." sözlerini dile getirdi.

"İlk kez Beşiktaş maçında hissettim"

Başakşehir forması giyerken Beşiktaş ile oynadıkları maçtaki atmosfere de değinen Milli yıldız, "Bu atmosferde kendimi daha da iyi hissediyorum. 18 yaşında Başakşehir'deyken Beşiktaş'a karşı oynadım. Bu coşkuyu ilk kez orada hissettim. 90 dakika boyunca takım arkadaşlarımın bana ne dediğini kesinlikle duymadım. Öyle bir titreşim vardı ki, burada da aynısını hissediyorum. Marsilya oldukça çılgın! Bu beni teşvik ediyor." dedi.

Başarısının sırrı

Marsilya'daki başarısının sırrı hakkında ise Cengiz Ünder, "Bu atmosfer olmadan yapamam. Burada kendimi çok iyi hissediyorum ve bu performanslarımda da kendini gösteriyor. Bugün oynuyorsam, gol atıyorsam, iyi paslar yapıyorsam ve takım arkadaşlarımla kendimi iyi hissediyorsam, bu atmosfer sayesinde" ifadelerini kullandı.

Marsilya'da kiralık olarak forma giyen Milli futbolcu, bu sezon 39 maçta görev alırken 12 gol, 5 asistlik performans gösterdi.

YORUMLAR 7
  • Lider61 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu da boylelikle diger abileri gibi emekliye ayrilmadan once Turkiyede gidecegi kulubu secti.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    cimbomlu puhahahahahaha
    Cevapla
  • cimbomlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş taraftarının büyüklüğü medya propagandasına başka bir şey değil 2000li yıllara kadar fener taraftarıtdı efsane olan yeni stada beraber fener taraftarı eskisi değil hele hele Beşiktaş taraftarı gibi 3 beste ile Kartal gol Beşiktaşım oley Pınarbaşı türküsü Şu an Türkiye in en efsane taraftarı ultraslandır İnternet çağı beyler bakın izleyin desibel rekoru da bjk da değil ultraslandır kaçak ölçğmle olmaz resmi kayıtlara bakın guines misal
    Cevapla
  • Sov1907 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş taraftarının büyüklüğünü söylemiş cekemeyen anten kullansın
    Cevapla
  • BeşiktAŞK 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam içinden geçen doğruları demiş renklilerin de zoruna gitmiş :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle