Manchester United'dan 23 yaşında emekli oldu!

Manchester United kalecisi Paul Woolston, sakatlığı nedeniyle 23 yaşında profesyonel futbol kariyerine nokta koydu.

Manchester United'dan 23 yaşında emekli oldu!
Manchester United'dan 23 yaşında emekli oldu!
GİRİŞ 24.03.2022 19:57 GÜNCELLEME 24.03.2022 19:57

Manchester United'ın kalecisi Paul Woolston, sakatlığı nedeniyle henüz 23 yaşında futbolu bırakmak zorunda kaldı.

Kalçasından sakatlık yaşayan genç file bekçisi, iki ameliyat ve uzun bir rehabilitasyon dönemi geçirdi. Woolston, zorunlu emekliliğini duygusal sözlerle duyurdu.

"23 yaşında emekli olmak ve kabullenmek gerçekten zor oldu. Ancak şimdi çok daha pozitif hissediyorum. Başardığım her şeyden gerçekten gurur duyuyorum. Birçok insan bu seviyede futbol oynamayı hayal ediyor. Elbette daha ileri gitmek isterdim ama burada bulunduğum süre boyunca Manchester United'ı temsil etmek büyük bir onurdu.

Ailem, arkadaşlarım, takım arkadaşlarım, antrenörler, sağlık personeli ve tüm United Akademisi'nin desteği olağanüstüydü. Herkes moralimi yüksek tutarak, geleceğe bakmam adına önemli bir rol oynadı. Artık kariyerimin bir sonraki aşamasına odaklanmış durumdayım. Hayatımda gerçek bir başarı elde etmek için tüm öğrenimimi, gücümü ve kararlılığımı kullanmaya hazırım."

David de Gea'nın üzüntüsü

Woolston, 2018'de Newcastle United'dan Manchester United'a transfer olmadan önce geleceği parlak bir kaleci olarak kabul ediliyordu. İngiliz devinin eldiveni David de Gea, Woolston için üzüntüsünü şu sözlerle paylaştı:

"Birinin genç yaşta emekli olması her zaman kötüdür. Geçen gün onunla konuştum ve ona kaliteli bir yaşamın futboldan daha önemli olduğunu söyledim. Formdayken onunla antrenman yapıyordum ve çok iyi bir sol ayağı vardı. Bu çok üzücü bir haber. Onun için en iyisini diliyorum. O harika bir kaleci ve hepimiz onun için gerçekten üzülüyoruz. Tabii ki hayatta bazen sorunlar olur ve bazı şeyler olur. İleriye bakmaya, savaşmaya devam edeceksin ve hayatın anlamı bu. Dediğim gibi, ona en iyisini diliyorum."