Acun Ilıcalı: Ada'yı karıştırdık!

İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin yeni patronu olan Acun Ilıcalı, Survivor konseyinde yaptığı açıklamada, son iki haftadaki aldıkları sonuçlarla Ada'yı karıştırdıklarını söyledi.

Acun Ilıcalı: Ada'yı karıştırdık!
Acun Ilıcalı: Ada'yı karıştırdık!
GİRİŞ 25.01.2022 11:35 GÜNCELLEME 25.01.2022 11:35
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İngiltere Championship'te mücadele eden Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı, kulübüyle harika bir başlangıç yaparak üstü üste iki galibiyet yaşadı.

Ilıcalı'nın takımı satın almasının ardından ilk maçına o anki lig durumunda 3. sırada şuan 2. sırada yer alan Blackburn Rovers karşısında çıkan Hull City, sahadan 1-0 galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

LİG İKİNCİSİNİ DEVİRDİLER

Bir sonraki haftada ise Premier Lig'in en güçlü adaylarından olan ve maç öncesi 2. sırada olan Bournemouth'u deplasmanda Ryan Longman'ın golüyle 1-0 mağlup eden Ilıcalı'nın Hull City'si 2 haftada 6 puan topladı. Ilıcalı sonrası takım 2 haftada 6 puan toplayarak Ada'da hakkında söz ettirirken Hull City'nin performansı Survivor'da da konuşuldu. Survivor yarışmacılarından Atakan Arslan, Acun Ilıcalı'ya Hull City'nin son maçını sordu.

"ADA'YI KARIŞTIRDIK"

Çok iyi bir başlangıç yaptıklarını ve performanslarıyla Ada'yı karıştırdıklarını söyleyen Ilıcalı, "Hull City ile ilk 2 maçı da kazandık. Lig ikincisi deplasmanda yendik. Ada'yı karıştırdık. İnşallah devam eder." şeklinde yanıt verdi.

YORUMLAR 6
  • demirci 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaaa ne demezsin.İngiltereninde çok umurunda...
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 2 yıl önce Şikayet Et
    İngiltereyi fetheden Türk
    Cevapla
  • Tevesekiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Acun Ilıcalı yanına bütün terör destekçilerini ahlaksız sanatçıları aldı , gelecekte Türkiye’ye çok büyük risk olacak bir isim. Yaptığı yardım kampanyaları için Allah razı olsun! Ama kanalı açın iftiracı terör sevici dolu
    Cevapla
  • Gs es Efe 2 yıl önce Şikayet Et
    Acunun arkasından kim var
    Cevapla
  • ak kaşık 2 yıl önce Şikayet Et
    Ahmak Müslümanlar.
    Cevapla
  • Hakan Eroğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Küme düşsün batırsın takımı bu adama dikkat edilmelidir proje milletin ahlâkını bozan projelerde hep bu var oses Survivor exxen gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle