Kerem Aktürkoğlu için Atletico Madrid iddiası!

Galatasaray ve A Milli Takım'da gösterdiği performansla dikkatleri üstüne toplayan Kerem Aktürkoğlu için Atletico Madrid devreye girdiği iddia edidi.

Kerem Aktürkoğlu için Atletico Madrid iddiası!
Kerem Aktürkoğlu için Atletico Madrid iddiası!
GİRİŞ 13.12.2021 11:31 GÜNCELLEME 13.12.2021 23:07
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Galatasaray'daki başarılı performansı sonrası Avrupa'nın devleri Kerem Aktürkoğlu için sıraya girdi. Alman, Fransız, İtalyan ve İspanyol kulüpleri onu kadroya katmak için amansız bir yarış içerisinde...

Takvim'in haberine göre; Sarı-Kırmızılılar'ın genç yıldızının son talibi ise İspanyol devi Atletico Madrid... La Liga'nın güçlü temsilcisi, milli yıldız için 14 milyon Euro'yu gözden çıkardı. İspanyollar devre arasında Galatasaray Yönetimi ile masaya oturacak ve anlaşma zemini arayacak.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Avrupa Ligi'nde son 16 turuna kaldıkları için kadrodan herhangi bir oyuncu kaybetmek istemiyor. Sarı-kırmızılı yönetimin çılgın teklife devre arasında vereceği cevap merak ediliyor.

Kerem Aktürkoğlu bu sezon tüm kulvarlarda 27 maça çıkarken 6 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

23 yaşındaki yıldız futbolcu milli takımda ise 8 karşılaşmada 3 kez fileleri havalandırmayı başardı. Genç yıldızın takımıyla olan sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor.

YORUMLAR 11
  • Yabancı Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim ve tüm futbolcuları kovun
    Cevapla
  • marcao 2 yıl önce Şikayet Et
    benide alın dayağımı yemeden duramaz bu :D
    Cevapla
  • Bidakko 2 yıl önce Şikayet Et
    Atletico da top toplayici olamaz :))))) şaka haber bence
    Cevapla
  • RECEP ALTIN 2 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara bakıyorum ve gülüyorum. kerem kendini neye göre ispatlamış? türkiye ligine göre. türkiye ligi avrupada kalite olarak nerede? en son sıralarda. kereme niye 14milyon verdiklerini anlatabildimmi? avrupa liginde ne yaptı kerem? 1asist eeehhe?? 1 asist ile 40milyon mu verecekler???
    Cevapla
  • 14 çok az 2 yıl önce Şikayet Et
    bu oyuncu ingiliz yada ispanyoz portekiz italyanvs. olsaydı en az 50milyon ederdi ki kerem kalitesinde oyuncuların daha fazla rakamlara satıldığını görüyoruz ama maalesef türk olunca fiyat düşüyor bence ya büyük bi paraya satılsın yada satılmasın türk futboluna hizmet etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle