Eriksen futbola geri dönüyor! Kariyerine İtalya engeli

Euro 2020’de Danimarka - Finlandiya maçı sırasında kalbi duran Christian Eriksen, futbola hayatına verdiği aranın ardından ocak ayında dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Eriksen futbola geri dönüyor! Kariyerine İtalya engeli
Eriksen futbola geri dönüyor! Kariyerine İtalya engeli
GİRİŞ 14.11.2021 18:45 GÜNCELLEME 14.11.2021 18:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Euro 2020’de Danimarka’nın Finlandiya karşısında oynadığı karşılaşmanın ilk yarısında aniden kalbi duran Eriksen’e sahada ilk müdahale yapılmış, sonrasında hastaneye kaldırılmıştı.

Yaşamsal fonksiyonlarının geri gelmesinin ardından tedavisi kapsamında kalp pili takıldı. Rehabilitasyon süreci devam eden Danimarkalı yıldızın durumunun iyiye gittiği ve profesyonel futbola başlamak için doktorundan onay aldığı belirtildi.

Kariyerine Inter'de devam edemeyecek

Bonservisi Inter’de bulunan Eriksen, kariyerine İtalya’da devam edemeyecek. İtalya’da kalp pili takılı kişiler temas içeren sporları profesyonel olarak yapamıyor. Ancak diğer ülkelerde farklı kurallar mevcut. Kalp pili takılan bir başka oyuncu olan Ajax’ın savunmacısı Daley Blind kariyerini Hollanda’da devam ettiriyor.

Ocak ayında sahalara dönmeye hazırlanıyor

Inter, Eriksen’in kariyerine devam edebilmesi ocak ayında oyuncuyu satmak ya da sözleşmesini feshetmek konusunda olumlu olduğu öğrenildi. Danimarka’nın Odense kulübünün Eriksen için teklif yapmaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 4
  • gakkoş 2 yıl önce Şikayet Et
    canına susamış. Bu defa kesin ölür.
    Cevapla
  • Rıdvan 2 yıl önce Şikayet Et
    Fener alırsa çok iyi olur
    Cevapla
  • Marek 2 yıl önce Şikayet Et
    come to tirabzonsipor
    Cevapla
  • Şehmus 2 yıl önce Şikayet Et
    En azından Odense de oynasın futbol hayatı bitmesin.
    Cevapla