Pique, Messi'nin yayın haklarını satın aldı

Barcelona’da forma giyen yıldız futbolcu Gerard Pique eski takım arkadaşı Lionel Messi’nin Paris Saint-Germain’e transfer olmasının ardından Fransa Ligue 1 ve Ligue 2’nin yayın haklarını aldı.

Pique, Messi'nin yayın haklarını satın aldı
Pique, Messi'nin yayın haklarını satın aldı
GİRİŞ 26.08.2021 14:26 GÜNCELLEME 26.08.2021 14:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Barcelona’lı yıldız futbolcu Gerard Pique kendi şirketi Kosmos ve Enjoy Television ile ortak oldu ve Ligue 1 ve 2'nin yayın haklarını aldı.

Yapılan anlaşmaya ilişkin detaylar açıklanmadı. Ligue 1 ve 2'nin İspanya'daki eski yayın haklarının sahibi Movistar, bu haklar için yıllık 2,5 milyon Euro ödedi.

İspanyol futbolcu Pique, Lionel Messi'nin Paris Saint-Germain'e transfer olmasından sonra izleyici sayısı artan Fransa Ligue 1'in yeni yayın hakkı sahibi oldu.

Fransa Ligi, İspanya'da 3 yıl boyunca Pique'nin sahibi olduğu kanalda yayınlanacak.

Messi'nin ilk maçı ücretsiz

Barcelona’dan ayrılarak Paris Saint Germain’e transfer olan Lionel Messi, yeni takımıyla ilk maçına henüz çıkmadı.

Arjantinli yıldızın bu hafta sonu Reims’e karşı oynanacak maçta forma giymesi beklenirken, bu karşılaşmanın Copa America finalinde olduğu gibi İspanya’da ücretsiz yayınlanacağı ifade edildi. 

YORUMLAR 1
  • mstylmzist 2 yıl önce Şikayet Et
    bu adamlar top oynuyor ve kazandıkları paralara bakarmısınız. ülke idare edenler şehir yönetenler. ilçe idarecileri. ülke koruyucuları. hep bedavaya çalışıp sorumluluk alırken topa vuran insanların bu denli para kazanabilmeleri düşündürücü değilmi.
    Cevapla