Juventus'un yeni hocası Alegri, Hakan Çalhanoğlu'nu istiyor

Adı birçok Avrupa deviyle anılan ve Katar'dan yüksek bir teklif aldığı iddia edilen Hakan Çalhanoğlu'nun son olarak Juventus'a transfer olacağı gündeme geldi.

Juventus'un yeni hocası Alegri, Hakan Çalhanoğlu'nu istiyor
Juventus'un yeni hocası Alegri, Hakan Çalhanoğlu'nu istiyor
GİRİŞ 30.05.2021 18:50 GÜNCELLEME 30.05.2021 19:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milan'dan ayrılmaya hazırlanan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile ilgili transfer haberleri gündeme gelmeye devam ediyor.

İtalyan basınından Calciomercato'nun haberine göre 27 yaşındaki milli futbolcumuz önümüzdeki sezon Juventus forması giyebilir. Haberde siyah beyazlı ekibin yeni teknik direktörü Maximiliano Alegri'nin Hakan'a yeşil ışık yaktığı ileri sürüldü.

İtalyan teknik adamın Juventus yönetimine yıldız futbolcuyu beğendiğini, bonservisi elinde olduğu için ekonomik bir fırsat olarak gördüğünü ve takımın gücüne güç katacağını ilettiği öğrenildi.

Liverpool ve Katar iddiası gündeme gelmişti

Son olarak Liverpool ile anılan ve Katar'dan yüksek bir teklif aldığı iddia edilen Hakan Çalhanoğlu'nun sözleşmesi Haziran ayının sonunda bitecek. Kırmızı siyalılarla geçtiğimiz sezon 43 maça çıkan milli yıldızımız 9 gol, 12 asistlik performans sergiledi.

YORUMLAR 2
  • Hayırlısı 2 yıl önce Şikayet Et
    Liverpool ihtimali varsa Liverpool’a git İngiltere ligi en seyir zevki yüksek lig bence İtalya’daki misyonunu tamamladın artık.
    Cevapla
  • Hakan Ç. 2 yıl önce Şikayet Et
    Liverpoola gitmem. İtalyada misyon misyon yok. Benim işime karışma.. Hayırlısı..
    Cevapla