Hakan'la Ibrahimovic'in arası bozuldu!

Bu sezon Milan'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Hakan Çalhanoğlu'yla takım arkadaşı yıldız futbolcu Zlatan Ibrahimovic'in arası bozuldu.

Hakan'la Ibrahimovic'in arası bozuldu!
Hakan'la Ibrahimovic'in arası bozuldu!
GİRİŞ 04.05.2021 19:43 GÜNCELLEME 04.05.2021 19:43
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Milli yıldız, Benevento maçında kendisini azarlayan ve küfür eden İsveçli golcüyü sosyal medyada takipten çıktı. Bu hamlenin ardından Hakan, Sassuolo'ya attığı golü, "Bazı insanlar çok konuştuğunda.." notuyla paylaşarak göndermede bulundu.

Milan'da aralarından su sızmayan Hakan Çalhanoğlu ile Zlatan Ibrahimovic arasında kriz patlak verdi. Çalhanoğlu, çok yakın arkadaş olduğu ancak son oynanan Benevento maçında kendisini azarladığı ve küfür ettiği gerekçesiyle arasının açıldığı Zlatan Ibrahimovic'i sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı.

ELEŞTİRİLERİN ODAĞINDA

Zlatan Ibrahimovic, saha dışında olduğu kadar saha içerisindeki hareketleriyle de tepki çekmeyi başarıyor. 2 ay önce sakat olmasına rağmen San Remo Müzik Festivali'ne katılıp dans eden futbolcu, bu kez Benevento maçının en iyi oyuncusuna küfür etti. Milan antrenörü Pioli'nin koşulsuz güven duyduğu Hakan'a Ibrahimovic'in küfretmesi eleştirilere neden oldu.

HAKAN'DAN GÖNDERME

Milli futbolcu ayrıca, sosyal medya hesabından Nisan ayında Sassuolo'ya attığı golü paylaştı ve "Bazı insanlar çok konuştuğunda..." mesajını yazarak Ibrahimovic'e gönderme yaptı. Hakan Çalhanoğlu'nun bu hamleleri, sezon sonunda Milan'la olan sözleşmesi sona erdikten sonra takımdan ayrılacağı dair iddiaları güçlendirdi.

YORUMLAR 5
  • Erdem 2 yıl önce Şikayet Et
    Olur öyle şeyler arkadaşlar arasında... Düzelir geri rahat olun
    Cevapla
  • piskolojik 2 yıl önce Şikayet Et
    ibrahimoviç futbolcu olmasa serseri,gaspçı felan olurdu..
    Cevapla
  • Futbolsever 2 yıl önce Şikayet Et
    Iyi olmus . Ateistin teki kendini bir nane zanneden zavallı . Futbolculuguna kariyerine tek kelimem yok .
    Cevapla
  • T.Ü.R.K.53780 2 yıl önce Şikayet Et
    Ona bakarsan takımdaki futbolcuların hemen hemen hepsi hristiyan, ne yapsın hiç arkadaşlık kurmasın mı
    Cevapla
  • Turkiyeli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir Türk asla kendini ezdirmez bu kralda olsa
    Cevapla