Liverpool'a taraftarından şok tepki! "Biz yokuz"

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool, Avrupa Süper Ligi oluşumunda olacağını açıklarken; taraftarlardan karara tepki geldi.

Liverpool'a taraftarından şok tepki! "Biz yokuz"
Liverpool'a taraftarından şok tepki! "Biz yokuz"
GİRİŞ 19.04.2021 15:41 GÜNCELLEME 19.04.2021 15:41
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Liverpool'un Avrupa Süper Ligi içerisinde yer almasına taraftar tepkili. Liverpool taraftar gruplarında Spion Kop 1906, kulübün Avrupa Süper Lig kararını mide bulandırıcı olduğunu açıklarken, dünyaca ünlü KOP tribünündeki tüm pankart ve bayrakların kaldırılacağını duyurdu.



Karara göre, qandeki sürecinde efsane oyuncuların, teknik direktörlerin ve kupaların olduğu pankartlar ve bayraklar Newcastle United maçında olmayacak.



Spion Kop 1906 sözcüsü The Athletic'e yaptığı açıklamada, "Kulüple görüşme halindeyiz. Onlara tüm pankart ve bayrakları en kısa sürede almak istediğimizi ilettik. Bu andan itibaren kulübe olan desteğimizi çekiyoruz. Finansal aç gözlülüğü oyunun bütünlüğünün üstüne koyan kulübe daha fazla destek veremeyeceğimizi hissediyoruz. Kulüp sahiplerinin yaptığı rezalet bir şey ve mide bulandırıcı. Taraftarlara danışılmadan nasıl böyle bir karar aldığını bilemiyoruz. Ruhlarını sattılar. Hiçbir Liverpool taraftarı bu Süper Lig'de yer alamaz. Teknik direktör ve oyuncuların konuyla ilgili taraftarların düşüncelerini öğrenmek iyi olacaktır" dedi. 

YORUMLAR 7
  • Ziya 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence iyi oldu saçma sapan maçları izlemektense en iyi takımları izlemek daha keyifli olacak. Samp. Liginde bile insanlar çeyrek finalden sonra izlemek istiyor çünkü zevk vermeyen takımlar grup aşamasında
    Cevapla
  • Adem 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu takımlara dersi ancak taraftarlar verir. Ama adı üstünde taraf tar.
    Cevapla
  • Hükümferma 3 yıl önce Şikayet Et
    uefanın esiri olmak doğrumu yani nerde demokrasi
    Cevapla
  • antipas 3 yıl önce Şikayet Et
    Pandemi ilk başladığında tüm dünya futbolun ne gereksiz bir uğraş olduğunu idrak etmeye başlamıştı... Futbol denen olgu izleyiciye muhtaç, bütün bunlar taraftar adındaki müşteriyi kaçırmamak için...
    Cevapla
  • Alper 3 yıl önce Şikayet Et
    birkaç zibidinin protestosuyla oluyormuymuş bu iş..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle