Hulk: Türkiye'den teklif aldım

Galatasaray’ın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen isimlerden Brezilyalı oyuncu Hulk verdiği röportajda, Türkiye’den teklif aldığını doğruladı.

Hulk: Türkiye'den teklif aldım
Hulk: Türkiye'den teklif aldım
GİRİŞ 27.07.2020 20:49 GÜNCELLEME 27.07.2020 20:50
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Çin’in Shanghai SIPG takımında forma giyen 34 yaşındaki oyuncu Hulk, Brezilya’nın Lance gazetesine yaptığı açıklamada, "Türkiye, Portekiz, İngiltere, İspanya, İtalya, Almanya’nın dışında Çin’den de bir teklif aldım” dedi.

Hulk bu açıklamasına ek olarak Brezilya’ya dönüp dönmeyeceğini henüz bilmediğini söyledi. 2021 yılında Çin’de olmayacağını açıklayan Brezilyalı golcü oyuncu, Palmeiras’tan aldığı teklifle ilgili, “Brezilya’ya dönüp dönmeyeceğimi bilmiyorum. Öyle ya da böyle ama eğer ülkeme dönersem en üst seviyede oynamaya odaklanıyorum" ifadelerini kullandı.

Gerçek adı Givanildo Vieira de Souza olan Hulk, 25 Temmuz 1986 doğumlu. Lakabını çizgi roman karakteri Hulk’tan alan Brezilyalı golcü, Futbol Federasyonu’nun aldığı maaş indirimi kararı sonrasında Çin’den ayrılma kararı aldı. 31 Aralık’ta SIPG takımıyla olan sözleşmesi bitecek olan Hulk’un adı bir süredir Falcao’nun yerine Galatasaray’la anılıyor.

 

 

YORUMLAR 5
  • Doğruyu Konuşani 3 yıl önce Şikayet Et
    Almanyada Huzur Evinde eski Futbolcular var çok ucuza işi baglarim cüzzi bir Transfer miktari karşiliğnda isteyen Külübler benimle irtibata geçsin
    Cevapla
  • Mardinli 3 yıl önce Şikayet Et
    34 yaşında maradona bile olsa gelmesin abi
    Cevapla
  • Ezik 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha 34 yaşında. Türkiyeye gelmek için henüz genç. Birkaç yıl sonra gelirsin. Daha 40ına var.
    Cevapla
  • İlker 3 yıl önce Şikayet Et
    Falcodan akıllanmayız rui costa, inzagi dahada geriye peleye teklif yapsınlar zuhaha gs bu kafayla tamamen biter
    Cevapla
  • SeRDaR 3 yıl önce Şikayet Et
    34 yaşında kesin bizim gs'dir...
    Cevapla