Man. United, Cengiz Ünder'i istedi!

Jadon Sancho transferinde maliyetten dolayı geri adım atan Manchester United, Roma'nın Türk yıldızı Cengiz Ünder için teklifte bulundu.

Man. United, Cengiz Ünder'i istedi!
Man. United, Cengiz Ünder'i istedi!
GİRİŞ 18.06.2020 13:58 GÜNCELLEME 18.06.2020 13:59
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Manchester United Başkanvekili Ed Woodward, menajer Ole Gunnar Solskjaer'in verdiği transfer listesine hareket ederek çalışmalarını sürdürüyor.

Corriere dello Sport'ta çıkan habere göre; Jadon Sancho, Federico Chiesa ve Jack Grealish gibi isimler için görüşmeler yapan Manchester United, 100 milyon euro üstü taleplerle karşılaşınca bir adım geri attı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle spor ekonomisinin zarar görmesi ve bu zararın nereye kadar devam edemeyeceğinden emin olamayan Manchester United yönetimi, pahalı transferler yerine ekonomik ve potansiyelli isimlere yönelmeyi seçti.

CENGİZ İÇİN SMALLING ARTI PARA

Bu sezon Roma'da kiralık olarak forma giyen ve İtalyan kulübünün kadrosnda tutmak istediği Chris Smalling'i belli bir bonservis ücreti belirleyerek vermeyi düşünen Manchester United, karşılığında 35 milyon euro'yu bulan değeri ile Cengiz Ünder'i yeni hedef olarak belirledi. Roma ile şu an Smalling artı para formülüyle görüşen Manchester United, Solskjaer'in de onay verdiği Cengiz Ünder'e gelecek sezon kırmızı siyahlı formayı giydirmek için girişimlerini hızlandırdı.

BAŞAKŞEHİR'E YÜZDE 20 PAY

22 yaşındaki Cengiz Ünder, Altınordu altyapısından çıktıktan sonra Başakşehir forması giydi ve 14.25 milyon euro ve yüzde 20 pay bedeliyle 2017 yazında Roma'ya transfer oldu. Cengiz Ünder, bu sezon 20 maçta 1055 dakika süre aldı ve 3 gol attı.

 

 

YORUMLAR 6
  • halil 3 yıl önce Şikayet Et
    70 veya 80 milyon euro civarı bir paraya transferi gerçekleşir.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    ooo harika haber. artık mençıstır maçlarına 0,5 alta gireriz
    Cevapla
  • arda 3 yıl önce Şikayet Et
    adam romada oynayamıyor daha ne manusu
    Cevapla
  • hgfdsa 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen Cengizi ARDA sansın galiba. Bir halt olmayıp şişirilmiş egolu ARDA.
    Cevapla
  • Vatandaşınız 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar para etmez
    Cevapla
  • hgfdsa 3 yıl önce Şikayet Et
    Sizin futboldan ne derece anladığınız belli. Everton a giden Cenk Tosun un ne kadar ettğini biliyormusun. 27 milyon euro. Avrupaya göre bu paralar çerez parası. Cenk 27 ise Cengiz ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle