Bundesliga açıldı! İşte yeni futbol düzeni

Almanya Bundesliga'da koronavirüs sebebiyle verilen aranın ardından Borussia Dortmund ile Schalke 04 Ruhr derbisinde karşılaştı.

Bundesliga açıldı! İşte yeni futbol düzeni
Bundesliga açıldı! İşte yeni futbol düzeni
GİRİŞ 16.05.2020 17:08 GÜNCELLEME 17.05.2020 08:45
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

 Almanya Bundesliga'nın 26'ncı haftasında Borussia Dortmund ile Schalke 04'ün Ruhr derbisinde karşı karşıya geldiği müsabaka öncesinde iki takım oyuncuları sahaya maskeyle çıktı.



Koronavirüs salgını nedeniyle askıya alınan ve Almanya'da hükümetin kararıyla yeniden başlaması yönünde karar alınan Almanya Bundesliga'da heyecan, bugün oynanan maçlarla başladı.



26'ncı hafta müsabakasında Borussia Dortmund ile Schalke 04, Signal Iduna Park'ta seyircisiz olarak karşı karşıya gelirken, iki takım futbolcuları ısınma öncesinde sahaya maske ile çıktı.



Borussia Dortmund Kulübü, futbolcularının maske ile yeşil zemin üzerindeki fotoğraflarını paylaşırken, "Yeni Normal" başlığını attı.



Yedek kulübesi düzeni değişti

Yedek kulübesinde yer alan futbolcuların sosyal mesafeyi koruyarak oturmaları dikkat çekti.



Dev mücadelesi öncesinde talimatlar gereği futbol topları dezenfekte edildi.



Bundesliga'da 66 gün sonra oynanan maçta Borussia Dortmund, evinde Schalke 04'ü Erling Haaland, Raphael Guerreiro (2) ve Thorgan Hazard'ın golleriyle 4-0 mağlup etti.

 

 

YORUMLAR 25
  • Adamın Birisi 3 yıl önce Şikayet Et
    Nereden Baksan Tutarsızlık ,Nereden Baksan Duyarsızlık Bu Futbolcuların Ailesi Yokmu Resmen Taşıyıcı Olarak Ortalıkta Dolasacaklar.Hatirlarsaniz Dünyada İlk Vakalar Yaşıyor Bulastirdiklari Ölüyor
    Cevapla
  • HarunG 3 yıl önce Şikayet Et
    Nassi yani yaa
    Cevapla
  • Palabıyık 3 yıl önce Şikayet Et
    Korona 1 almanya 0
    Cevapla
  • Necati 3 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar yaş tahtaya basmaz bahis gelirlerini kapmak için başlattılar ligleri
    Cevapla
  • Recep Kaya 3 yıl önce Şikayet Et
    Tamam da oynayan futbolcular ne olacak? Maske takacak halleri yokya. Ya da sosyal mesafe hiç önlenemez. Futbol bir para dinidir. Öyleki bunun insanı kastetme uğruna ayinleşmesi önü alınamıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle