Schalke 04 Ozan Kabak'ın bonservis bedelini belirledi!

Başarılı bir sezon geçiren Ozan Kabak için kulübü Schalke'nin 45 milyon euroya yakın bir teklif gelirse milli oyuncumuzun satışına izin verebileceği belirtildi.

Schalke 04 Ozan Kabak'ın bonservis bedelini belirledi!
Schalke 04 Ozan Kabak'ın bonservis bedelini belirledi!
GİRİŞ 24.04.2020 16:53 GÜNCELLEME 24.04.2020 16:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke 04 forması giyen milli futbolcu Ozan Kabak'la ilgili flaş bir iddia gündeme taşındı.

 

 

Bild'de yer alan habere göre Schalke, corona virüsü salgının olumsuz etkilerinden kurtulmak için sakatlıktan dönen genç stoperi satabilir.

8 haftadır sakatlığı nedeniyle tedavi gören Ozan Kabak'ın yeniden topla çalışmalara başladığının bildirildiği haberde, oyuncunun beklenenden daha önce döndüğüne dikkat çekildi.

 

 

Öte yandan gazete milli yıldız için, "Avrupa'nın büyük kulüplerinin radarında" ifadelerini kullandı. Stuttgart'tan 15 milyon Euro karşılığında Schalke 04'e gelen Ozan Kabak'ın, o dönem yine Bayern Münih tarafından da istendiğine dikkat çekildi.

45 MİLYON EURO'YA YAKIN BİR TEKLİF GELİRSE SATILACAK

Bild, milli defans oyuncusunun sözleşmesinde 2021'den itibaren yaklaşık 45 milyon Euro'luk bir çıkış opsiyonunun bulunduğunu açıklarken, Schalke'nin bu yaz belirtilen bu rakama yakın bir teklif gelmesi halinde oyuncuyu satmayı planladığı kaydedildi.

YORUMLAR 3
  • SEBAT 4 yıl önce Şikayet Et
    Duydun mu TERİM bey.
    Cevapla
  • ME~T~İN 4 yıl önce Şikayet Et
    Terim olmasaydı Ozan sahaya çıkabilir miydi?İlk maçlarda hep penaltı yaptırdı ama Terim Ozan oynayacak ve Hata da yapacaktır dedi ve Ozan bu seviyelere çok hızla yükseldi...Bonservis isr bizim ligimize göre imkansız rakamlar ama Alman ligine göre normal,Yanlız korona virüsten sonra ne olacak kimse bilmiyor....
    Cevapla
  • sosyolog mahmut 4 yıl önce Şikayet Et
    bilmeden konuşmayın. Terim satılmasını istemedi.
    Cevapla