Mourinho bunu da yaptı ama kazanamadı!

İngiltere Premier Lig'de 2020'nin ilk gününde Tottenham, Southampton'a konuk oldu. Jose Mourinho, rakip takımın aldığı notları okumaya kadar birçok şey denedi ama Tottenham mağlup olmaktan kurtulamadı.

Mourinho bunu da yaptı ama kazanamadı!
Mourinho bunu da yaptı ama kazanamadı!
GİRİŞ 01.01.2020 21:18 GÜNCELLEME 01.01.2020 21:26
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier Lig'de 21. hafta maçında Southampton ile Tottenham karşı karşıya geldi. St. Mary's Stadı'nda oynanan maçta kazanan 1-0'lık skorla ev sahibi Tottenham oldu.

 

 

Southampton'a galibiyeti getiren gol 17. dakikada Danny Ings'ten geldi. Bu sezon 21. lig maçında çıkan İngiliz golcü Danny Ings, 13. kez fileleri havalandırdı. 

Konuk ekip Tottenham'da Tanguy Ndombele 25. dakikada, Harry Kane ise 75. dakikada sakatlanarak oyundan çıktı. Jose Mourinho karşılaşma bitiminde "Tanguy Ndombele 25. dakikada sakatlandı ve çıktı. Her zaman sakatlanıyor. Sürekli aynı durum, sakatlanıyor, bir maç oynuyor... Sezon başından beri böyle. Kane'in durumu ise şu an belli değil" diye konuştu.

 

 

Bu galibiyetin ardından Southampton puanını 25'e yükseltti. Jose Mourinho yönetimindeki 9. lig maçında 3. mağlubiyetini alan Tottenham 30 puanda kaldı.

MOURINHO'DAN İLGİNÇ HAREKET

Öte yandan karşılaşmanın son anlarında Jose Mourinho, Southampton antrenörünün kağıda yazdığı notu okumak istedi. Hakem Mike Dean, Mourinho'yu sarı kartla cezalandırdı. Mourinho karşılaşmanın ardından "Yaptığım hareketin karşılığının sarı kart olması normal çünkü kaba bir davranış sergiledim. Fakat bir aptala karşı kaba davrandım." açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 6
  • Bu saatten sonra 4 yıl önce Şikayet Et
    Yakında kovulursun Mourinho
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    lafa bak
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Kral yaa :))
    Cevapla
  • BAHAxxFL 4 yıl önce Şikayet Et
    İngiltere Premier Lig'de 21. hafta maçında Southampton ile Tottenham karşı karşıya geldi. St. Mary's Stadı'nda oynanan maçta kazanan 1-0'lık skorla ev sahibi Tottenham oldu. Kazanan kim???
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    kazanan tabi ki Liverpool :-))
    Cevapla
  • İstanbul 4 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış yazılmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle