Arsenal'den Mesut Özil için 'kadro dışı' açıklaması!

İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'in İspanyol teknik direktörü Unai Emery, Mesut Özil'in kadro dışı kalmasının yönetimle alınmış ortak bir karar olduğunu açıkladı.

Arsenal'den Mesut Özil için 'kadro dışı' açıklaması!
Arsenal'den Mesut Özil için 'kadro dışı' açıklaması!
GİRİŞ 27.10.2019 12:25 GÜNCELLEME 27.10.2019 12:25
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Son haftalarda Mesut Özil'in kadroya alınmaması nedeniyle eleştirilere maruz kalan Emery, İngiltere basınına yaptığı açıklamada, "Kulüp yönetimi ve teknik heyet olarak ortak bir strateji belirledik. Mesut'un kadro dışı kalması, yönetimle alınmış ortak bir karar. Şu an önemli olan kulüp, takım ve iyi performans sergileyebilmek. Taraftarların bu konu hakkında daha fazla şey öğrenmek istediğini biliyorum ama şu anda zamanı değil." ifadelerini kullandı.

Arsenal'ın son 5 maçında kadroya giremeyen 31 yaşındaki Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, bu sezon lig ve İngiltere Lig Kupası'nda birer kez forma giydi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • mesut 4 yıl önce Şikayet Et
    gel fbye oglum
    Cevapla
  • 67li 4 yıl önce Şikayet Et
    tek suçu ülkesini seven tatilini türkiyede geçiren türk olması
    Cevapla
  • Numan 4 yıl önce Şikayet Et
    Reisle gorustu diye mesut ozili harcadilar..
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Manchester United’ın efsane futbolcuların Scholes Mesut’un tam Manchester United’ın ihtiyacı olan futbolcu olduğunu söyledi geçen günlerde. Eğer United’dan teklif falan varsa Mesut’un yerinde olsam kabul ederim. Bir futbolcu için hiç oynamamak iyi bir şey değil
    Cevapla
  • Bence 4 yıl önce Şikayet Et
    SOnuna kadar dur paranı al
    Cevapla