Ramos'un hareketi ortaya çıktı! Ceza...

Real Madrid'in Ajax ile oynadığı maçta kartını sıfırlamak için bilerek sarı kart görmediğini söyleyen Sergio Ramos'un kulübeye yaptığı "kart göreyim mi?" şekilndeki işaretleri ortaya çıktı.

Ramos'un hareketi ortaya çıktı! Ceza...
Ramos'un hareketi ortaya çıktı! Ceza...
GİRİŞ 14.02.2019 18:49 GÜNCELLEME 14.02.2019 18:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde Ajax ile karşı karşıya geldiği ve 2-1 kazandığı maçta Sergio Ramos'un hareketleri olay oldu.

Asensio'nun golüyle 2-1 öne geçmelerinin ardından kulübeye doğru döndüğü görülen Sergio Ramos, kart işareti yaparak "Kart göreyim mi?" şeklinde bir ifade kullanıyor.

Bunun ardından Ramos, birkaç dakika içinde sarı kart görerek rövanşta cezalı duruma düşüyor.

"BİLEREK GÖRMEDİM"

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Ramos, "Bilerek görmedim dersem yalan söylemiş gibi olurum ancak daha geçilmiş bir tur yok. Rakibi küçümsemiyorum ancak bazen böyle kararlar almak zorundasın dedi.

Ardından sosyal medyadan da paylaşım yapan İspanyol oyuncu, ilk ifadelerinin tersine konuşurken; "Kart için kendimi zorlamadım, daha önce Roma maçında da böyle bir olay olmuştu ve orada da zorlamamıştım. Kart gördüğüm için üzgünüm" ifadelerini kullandı.

UEFA CEZA VEREBİLİR

Sarı kart nedeniyle cezalı olacak olan Sergio Ramos, UEFA'nın kartı bilerek gördüğünü tespit etmesi durumunda takımını daha fazla yalnız bırakabilir.

2013 yılında Galatasaray'ı 3-0 yendikleri karşılaşmada da Ramos bilerek sarı kart görmüş ve UEFA'dan 2 maç men cezası almıştı. (Sporx)

 

YORUMLAR 2
  • kimene 5 yıl önce Şikayet Et
    diyelim ki bilerek kart gördü kime ne bundan takımlar taktik yapmadan maça çıksın o zaman yada teknik direktör olmasın maçlarda taktik veriyor sürekli kenardan buda bir taktik dir o zaman kart sınırlaması koymayacaksın yada 3 sarı kartı olan oyuncu 4.maçta oynamazsa kartı sıfırlansın adam da taktik yapmak zorunda kalmasın.
    Cevapla
  • memo 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulen adam lafi dolandirmamis kisaca bilerek gordum demis zaten neyin kafasi bu ?
    Cevapla