Yok artık! Böyle sözleşme ne görüldü ne duyuldu

Röportaj taleplerini kabul etmesi ve maç sonrası taraftarları selamlaması için Neymar’a özel ödeme yapıldığı ortaya çıktı. Oyuncu eğer teknik adamın kararlarını eleştirmezse de yüklü bir ekstra para kazanıyor.

Yok artık! Böyle sözleşme ne görüldü ne duyuldu
Yok artık! Böyle sözleşme ne görüldü ne duyuldu
GİRİŞ 10.11.2018 13:58 GÜNCELLEME 10.11.2018 13:58
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Futbolcu sözleşmeleri, yalnızca oyuncuların yıllık maaşlarından oluşmuyor. Bir çok ismin kontratında, kişiselleştirilmiş unsurlar, üzerinde anlaşılan özel isteklerin kağıda geçirilmiş biçimleri yer alıyor.

Football Leaks’in yayınladığı belgelere göre Paris Saint Germain Kulübü, Brezilyalı yıldıza sadece sahadaki performansına göre ödeme yapmıyor, aynı zamanda farklı ‘performansları’ için de ciddi bir rakamları gözden çıkarıyor.

Konuşmak için 375 bin euro 

Maç bitimlerinde ve maç öncesinde Neymar’ın tribüne giderek taraftarları selamlaması için 375 bin euroluk ödeme yapıldığı ortaya çıktı. Yıldız futbolcu ile yapılan bu anlaşmanın, Neymar’ın Al Jazeera medya grubundan gelen tüm röportaj taleplerine olumlu yanıt vermesini de kapsadığı belirtildi.

Susmak için 2.5 milyon euro 

Yine oyuncunun kontratına dair bir başka iddia ise daha da şaşırtıcı olarak görülüyor. Buna göre Neymar, eğer yönetim ve teknik adamın kararlarını basına açık bir şekilde eleştirmezse yıllık 2.5 milyon euro bonus alıyor. Sambacı futbolcunun Ballon D’Or yarışmasında ilk üç isimden biri olması halinde yine ek bir para alacağı da sözleşmesine yansıdığı belirtilen detaylar arasında.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 7
  • Anlamadım Fakat 5 yıl önce Şikayet Et
    Susması İçin 2.5 Milyon Euro... Bu Paranın Yarısını Yıllık Maaş Olarak Alamayan Yıldız Oyuncular Var.
    Cevapla
  • Ebu Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu parayı veren katarlılar,bu işin hesabını size soracak bir Babayiğit elbetde çıkacak hiç merek etmeyin.top tepen birine yıllık nerdeyse 300 milyon euro vermek nedir göreceksiniz.
    Cevapla
  • Gazi 5 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcu futboluyla konuşulmalıdır...
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    ya Allah ...soyleyecek soz bulamiyorum
    Cevapla
  • Melikşah 5 yıl önce Şikayet Et
    Bazen düşünüyorum biz bu futbolcularla aynı dünyada mı yaşıyoruz diye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle