Gökdeniz'den üzen karar! Resmen açıkladı

Altyapısından yetiştiği Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra 10 yıldır Rubin Kazan formasını giyen Gökdeniz Karadeniz futbolu resmen bırakıyor.

Gökdeniz'den üzen karar! Resmen açıkladı
Gökdeniz'den üzen karar! Resmen açıkladı
GİRİŞ 31.03.2018 14:15 GÜNCELLEME 31.03.2018 14:15
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Altyapısından yetiştiği Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra 10 yıl boyunca Rubin Kazan'ın formasını terleten Gökdeniz Karadeniz, sahalara veda etmeye hazırlanıyor.

Rus basını, Kazan kulübünün sezon sonunda sözleşmesi bitecek milli futbolcunun sözleşmesini yenilemeyi düşünmediğini belirtirken Gökdeniz'den de üstü kapalı emeklilik açıklaması geldi.

 

 

Instagram hesabı aracılığıyla bir paylaşım yapan Gökdeniz, "Artık yavaş yavaş sona yaklaşıyorum." mesajını verirken sezon sonunda aktif futbolculuk yaşantısını sonlandıracağını sinyallerini verdi.

8 yıl Trabzonspor, 10 yıl da Rubin Kazan forması giyen yıldız futbolcu, A Milli takımda da 50 maçta 6 gole imza atmıştı.

YORUMLAR 13
  • milli 6 yıl önce Şikayet Et
    istikrar abidesi..
    Cevapla
  • Hüseyin 61 41 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam kral Karadeniz bu ülke sizin gibi futbolcuları çok arar
    Cevapla
  • Hüseyin 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam son Karadeniz bu ülke sizin gibi futbolcuları çok arar
    Cevapla
  • Harika Karakter 6 yıl önce Şikayet Et
    Böyle oyuncular kaldı mı kariyerer boyunca bir iki takıma sadık kalma , helal sana
    Cevapla
  • Bilal 6 yıl önce Şikayet Et
    Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazana gitmek zorunda bıraktırdılar o zaman ki yargılamada bu futbolcumuzun üzerinde çok dolaplar döndü o zaman ki yargılayan Hakim ve Savcı hepsi Fetö 'den tutuklu.Türk Futbolu hala daha kaliteli değil tarafgirlik var maçlarda hiç zevk alamıyorum bencillikler çok futbolcularda artık Türk oyuncularda ve Teknik ekiplerde bencillik olmazsa ilerleriz Avrupa pas yapar rahat gol atmak istese bile pas atar sen at arkadaşım diye.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle