Carlo Ancelotti'den Milan kararı!

Bayern Münih'in UEFA Şampiyonlar Ligi maçında Paris Saint-Germain'e 3-0 mağlup olmasının ardından görevine son verilen Carlo Ancelotti, bu sezon takım çalıştırmayacağını açıkladı.

Carlo Ancelotti'den Milan kararı!
Carlo Ancelotti'den Milan kararı!
GİRİŞ 02.10.2017 23:46 GÜNCELLEME 02.10.2017 23:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezonun başında göreve gelen ve Almanya Ligi'nin yanı sıra, iki kez Almanya Süper Kupası'nı kazanan İtalyan teknik adam, bu sezonki tekliflere kapısını kapattı.

MONTELLA'NIN KOLTUĞU SALLANIYOR

İtalya Ligi ekiplerinden Milan'da, teknik direktör Vincenzo Montella'nın koltuğu sallanırken, Ancelotti'nin Milan'a geri dönebileceği konuşuluyordu. İtalya Ligi'nde bu sezon oynadığı 7 maçta 4 galibiyet 3 mağlubiyet alan Milan, sezon başında yaptığı yüksek bütçeli harcamaların karşılığını alamazken, Montella'nın geleceği de tartışılmaya başlandı.

ANCELOTTI, MILAN'A KAPIYI KAPATTI

Son maçında kendi sahasında Roma'ya 2-0 mağlup olan Milano ekibi, 15 Ekim'de deplasmanda oynayacağı Inter mücadelesinde de istediği sonucu alamazsa, Montella ile yolların ayrılması bekleniyor. Bu ihtimal doğrultusunda da Milanlı taraftarlar eski teknik direktörleri Carlo Ancelotti'nin tekrardan takıma dönmesi için seferberlik başlattı ancak İtalyan teknik adam yaptığı açıklamayla olası Milan teklifine de kapıyı kapatmış oldu.

MONTELLA: "ANCELOTTI YARDIMCIM OLABİLİR"

Öte yandan Vincenzo Montella geçtiğimiz günlerde Ancelotti hakkında yaptığı bir açıklamada, "Ancelotti'ye büyük saygı duyuyorum. Teknik direktörlüğe başladığımda Ancelotti, Chelsea'nin başındaydı ve bana yardımcılığını yapabileceğimi söylemişti. Eğer kendisi isterse, Milan'da benim yardımcım olabilir" şeklinde konuşmuştu.

YORUMLAR 4
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Kocaman gönderip buadamı getirin
    Cevapla
  • ankara 6 yıl önce Şikayet Et
    italyanın fatih terimi
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    almanlarda bizim gibi şampiyon yapmış adamı kovuyolar
    Cevapla
  • türk 6 yıl önce Şikayet Et
    eski takımına geri dön carlo
    Cevapla