Chedjou'dan sonra bir bomba daha! Başakşehir...

Chedjou’yu kadrosuna katıp transfere flaş bir giriş yapan Başakşehir, asıl bombayı Hollanda şampiyonu Feyenoord’un yıldızı Elia’yla patlatıyor.

Chedjou'dan sonra bir bomba daha! Başakşehir...
Chedjou'dan sonra bir bomba daha! Başakşehir...
GİRİŞ 11.06.2017 11:38 GÜNCELLEME 11.06.2017 11:38
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Süper Lig’de tarihi bir sezon geçiren, 33. haftaya kadar zirve şansını sürdürüp Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme oynamaya hak kazanan Başakşehir, gelecek sezona yönelik çok sağlam adımlar atıyor.

Galatasaray’da sözleşmesi sona eren Aurelien Chedjou’yu renklerine bağlayıp tüm dikkatleri üzerine çeken İstanbul ekibi, hücum hattına da flaş bir isim kazandırmak üzere.

Feyenoord’un 30 yaşındaki yıldızı Elia ile her konuda anlaşma sağlandı. Bonservis ücretinde indirime yanaşmayan Hollanda ekibi de yumuşadı. Tarafların 1.2 milyon Euro gibi bir rakam üzerinde el sıkıştıkları öğrenilirken kalan pürüzlerin giderilmesinin ardından imzaların atılması bekleniyor.

İstanbul’a geliyor 

Hollanda Ligi’nde bu sezon 9 gol, 9 asistlik bir performans ortaya koyan Elia’yı teknik direktör Abdullah Avcı’nın çok istediği ve yönetimin de gereken fedakârlığı gösterdiği ifade ediliyor. Başakşehir’in prensipte el sıkıştığı Elia’nın birkaç güne kadar İstanbul’da olması bekleniyor.

YORUMLAR 6
  • Deli Çavuş 6 yıl önce Şikayet Et
    bu adamlar bu cerareti nereden buluyor,gs futbolcu alamazken bunlar kim oluyor yaa? ağır konuşmamak için kendimi zor tutuyorum.
    Cevapla
  • Başakşehir 6 yıl önce Şikayet Et
    Yürü ve koçum kim tutar seni... Helal olsun
    Cevapla
  • KaraKarga 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu Basaksehir den birsey olmaz. 3 büyukler gibi bunlarda yanlis oyunculari , takimin kimyasini bozacak oyunculari Transfer etmeye basladi. Elia yi Hamburg ta oynarken 3 sene takip etdim ve tamamiyla hayal kirikligiydi. Holland disi oyniyamaz , ben demis olayim. Basaksehir isim olmamis Balkanlardan , polonya dan ordan burdan pismemis dinamik ve biraz daha gec oyuncu almali. Böyle olmaz, hem kadro zaten yasli.
    Cevapla
  • Belcika Cenk 6 yıl önce Şikayet Et
    Vay be seninde benim gibi dusunmen beni sasirtti ve sevindirdi, maalesef bu turk takimlarin beyni okadar bozuk ki, nasil takim yonetilir bilmiyorlar, ben takim patronu olsam tum balkan ulkelerin 1ci ve paf takimlarini deli gibi yildizlar arardim, ve guney ve kuzey amerika icinde yapardim bunu, ama bunlarin beyni yok, kazik yemeyi seviyorlar
    Cevapla
  • yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    şimdiki brumadan iyi
    Cevapla
  • ayhan mete 6 yıl önce Şikayet Et
    bruma kanat oyuncusu... emenike ile mukayese yapmalıydın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle