Barca'dan Liverpool'un yıldızına 90 milyon Euro

Barcelona, Liverpool'un Brezilyalı yıldızı Philippe Coutinho'yu transfer etmek için girişimlere başladı.

Barca'dan Liverpool'un yıldızına 90 milyon Euro
Barca'dan Liverpool'un yıldızına 90 milyon Euro
GİRİŞ 09.05.2017 17:48 GÜNCELLEME 09.05.2017 17:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'un Brezilyalı yıldızı Coutinho, adım adım İspanyol devi Barcelona'ya katılıyor. İspanyol medyası iki kulübün bu transfer için 90 milyon Euro karşılığında anlaştığını iddia etti.

Barcelona, Coutinho'yu bu miktara transfer etmesi halinde 24 yaşındaki futbolcu, dünya tarihinde Pogba, Bale ve Cristiano Ronaldo'dan sonra en pahalı 4. transfer olarak tarihe geçecek.

SÖZLEŞMESİNİ YENİ UZATMIŞTI

Philippe Coutinho, Ocak ayında Liverpool ile sözleşmesini 2022 yılına kadar uzatmıştı. Coutinho, bu imza ile birlikte Liverpool tarihinin en çok kazanan futbolcusu olmuştu.

Brezilyalı yıldız futbolcu, bu sezon Liverpool formasıyla Premier Lig'de 29 maça çıkarken 10 gol ve 6 asist üretmişti.

Öte yandan, İspanyol medyası Barcelona'nın PSG forması giyen Arjantinli Angel di Maria ile de ilgilendiğini belirtti. Di Maria, PSG'den önce Barcelona'nın ezeli rakibi Real Madrid'de oynamıştı.

YORUMLAR 1
  • martli 6 yıl önce Şikayet Et
    sampiyonlar liginin haracini yiyen 5-6 ve la luganin haracini yiyen 2 takimdam biri olunca 90 milyonu dilenciye verir gibi verirsin tabiki. bu oyun bu sistem üstünlerin sistemi. hep ayni takimlar sampiyon oluyor ve hep ayni 8-10 takim sampiyinlar liginin tepesinde. ger sene daha da gücleniyorlar. ve bu güclenis futbolu da bitiriyor.
    Cevapla